Baton liofilizowany malina Frupp - 10g
Kategorie
Produkty liofilizowane
Liofilizacja jest sposobem przetwarzania żywności, który zapobiega utracie wartości odżywczych produktu, ale jednocześnie znacznie ogranicza ryzyko zepsucia się artykułów spożywczych. Dzięki temu liofilizowane owoce i warzywa mają tyle samo wartości odżywczych co ich świeże odpowiedniki, a także na dłużej zachowują swój wyjątkowy smak, aromat oraz kolor.
Czytaj więcej +Liofilizacja jest sposobem przetwarzania żywności, który zapobiega utracie wartości odżywczych produktu, ale jednocześnie znacznie ogranicza ryzyko zepsucia się artykułów spożywczych. Dzięki temu liofilizowane owoce i warzywa mają tyle samo wartości odżywczych co ich świeże odpowiedniki, a także na dłużej zachowują swój wyjątkowy smak, aromat oraz kolor.
Czytaj mniej -Biozdrowy poleca w tej kategorii
Chrupki warzywne Dary Natury 20g EKO
Chrupki owocowe Dary Natury 40g EKO
Zaufani producenci
Pietruszka liofilizowana Dary Natury 10 g
Czosnek niedźwiedzi liofilizowany Dary Natury 4 g
Szczypiorek liofilizowany Dary Natury 15 g
Mieszanka wigilijna Bio Planet 150g BIO
Oregano liofilizowane Dary Natury 10 g
Tymianek liofilizowany Dary Natury 10 g
Majeranek liofilizowany Dary Natury 5 g