Truskawka liofilizowana Targroch 40 g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- - 10 % taniej
- Bestseller
Truskawka liofilizowana Targroch 40 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 70 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Bardzo leciutkie oraz bardzo esencjonalne w smaku.
- Zachowuje maksimum wartości odżywczych.
- Może służyć jako ozdoba np. tortów.
- Masa netto: 40 g.
18,80 zł
16,92 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Bardzo leciutkie oraz bardzo esencjonalne w smaku.
- Zachowuje maksimum wartości odżywczych.
- Może służyć jako ozdoba np. tortów.
- Masa netto: 40 g.
Inne warianty tego produktu
Opis
Truskawka liofilizowana Targroch 40 g
Lofilizowana truskawka Targroch to eksplozja smaku – plasterki owoców są bardzo leciutkie oraz bardzo esencjonalne w smaku, a przy tym zachowują maksimum wartości odżywczych. Smak truskawki liofilizowanej nie ulega absolutnie żadnej zmianie, poza tym, że jest jeszcze bardziej wyrazisty. Można powiedzieć, że w ten sposób otrzymujemy więcej truskawki w truskawce. Poza smakiem liofilizowanej truskawki warto zwrócić także uwagę na jej kształt – plastry liofilizatów są bardzo efektowne – dlatego poza walorami smakowymi liofilizowanej truskawki, warto zwrócić uwagę na jej estetykę. Może ona stanowić wspaniały element dekoracyjny potraw! Liofilizaty owocowe można spożywać wprost z opakowania. Liofilizowane owoce to inaczej owoce, których pozbawiono wody poprzez ich zamrożenie w temperaturze –50 stopni Celsjusza, po czym poddano sublimacji kryształków lodu powstałego z wody w owocach. Czym jest sublimacja? Polega ona na przejściu lodu w parę z pominięciem stanu ciekłego – proces zachodzi w próżni. Na sam koniec owoce są dosuszane w temperaturze 40 – 50°C, dzięki temu otrzymywane są owoce o wilgotności 1-2%. To sprawia, że są bardzo trwałe.
Składniki: truskawki liofilizowane.
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100g produktu:
-
Wartość energetyczna:1438 kJ/344 kcal
-
Tłuszcz:1,5g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3g
-
Węglowodany:78g
-
w tym cukry:51g
-
Błonnik:8,7g
-
Białko:2,5g
-
Sól:1g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
Pojemność:
40 G
Składniki:
Truskawka
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta w insulinooporności
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Dieta paleo
Ketogeniczna
Protokół autoimmunologiczny
Śródziemnomorska
Low Fodmap
Postać:
Owoce suszone
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla dzieci
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Dla sportowca
Dla studenta
Dla kobiet w ciąży
Dla kobiet karmiących piersią
Dla początkujących
Opis
Truskawka liofilizowana Targroch 40 g
Lofilizowana truskawka Targroch to eksplozja smaku – plasterki owoców są bardzo leciutkie oraz bardzo esencjonalne w smaku, a przy tym zachowują maksimum wartości odżywczych. Smak truskawki liofilizowanej nie ulega absolutnie żadnej zmianie, poza tym, że jest jeszcze bardziej wyrazisty. Można powiedzieć, że w ten sposób otrzymujemy więcej truskawki w truskawce. Poza smakiem liofilizowanej truskawki warto zwrócić także uwagę na jej kształt – plastry liofilizatów są bardzo efektowne – dlatego poza walorami smakowymi liofilizowanej truskawki, warto zwrócić uwagę na jej estetykę. Może ona stanowić wspaniały element dekoracyjny potraw! Liofilizaty owocowe można spożywać wprost z opakowania. Liofilizowane owoce to inaczej owoce, których pozbawiono wody poprzez ich zamrożenie w temperaturze –50 stopni Celsjusza, po czym poddano sublimacji kryształków lodu powstałego z wody w owocach. Czym jest sublimacja? Polega ona na przejściu lodu w parę z pominięciem stanu ciekłego – proces zachodzi w próżni. Na sam koniec owoce są dosuszane w temperaturze 40 – 50°C, dzięki temu otrzymywane są owoce o wilgotności 1-2%. To sprawia, że są bardzo trwałe.
Składniki
Składniki: truskawki liofilizowane.
Alergeny
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100g produktu:
-
Wartość energetyczna:1438 kJ/344 kcal
-
Tłuszcz:1,5g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3g
-
Węglowodany:78g
-
w tym cukry:51g
-
Błonnik:8,7g
-
Białko:2,5g
-
Sól:1g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
Cechy produktu
Pojemność:
40 G
Składniki:
Truskawka
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta w insulinooporności
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Dieta paleo
Ketogeniczna
Protokół autoimmunologiczny
Śródziemnomorska
Low Fodmap
Postać:
Owoce suszone
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla dzieci
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Dla sportowca
Dla studenta
Dla kobiet w ciąży
Dla kobiet karmiących piersią
Dla początkujących
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.