• - 10 % taniej
  • Bestseller

Truskawka liofilizowana Targroch 40 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 70 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229012098

Najważniejsze cechy:

  • Bardzo leciutkie oraz bardzo esencjonalne w smaku.
  • Zachowuje maksimum wartości odżywczych. 
  • Może służyć jako ozdoba np. tortów.
  • Masa netto: 40 g.
18,80 zł 16,92 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najniższa cena w ciągu 30 dni przed promocją: 16,92 zł
Kupując ten produkt, zyskasz 4 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229012098

Najważniejsze cechy:

  • Bardzo leciutkie oraz bardzo esencjonalne w smaku.
  • Zachowuje maksimum wartości odżywczych. 
  • Może służyć jako ozdoba np. tortów.
  • Masa netto: 40 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Inne warianty tego produktu

Opis

Truskawka liofilizowana Targroch 40 g

Lofilizowana truskawka Targroch to eksplozja smaku – plasterki owoców są bardzo leciutkie oraz bardzo esencjonalne w smaku, a przy tym zachowują maksimum wartości odżywczych. Smak truskawki liofilizowanej nie ulega absolutnie żadnej zmianie, poza tym, że jest jeszcze bardziej wyrazisty. Można powiedzieć, że w ten sposób otrzymujemy więcej truskawki w truskawce. Poza smakiem liofilizowanej truskawki warto zwrócić także uwagę na jej kształt – plastry liofilizatów są bardzo efektowne – dlatego poza walorami smakowymi liofilizowanej truskawki, warto zwrócić uwagę na jej estetykę. Może ona stanowić wspaniały element dekoracyjny potraw! Liofilizaty owocowe można spożywać wprost z opakowania. Liofilizowane owoce to inaczej owoce, których pozbawiono wody poprzez ich zamrożenie w temperaturze –50 stopni Celsjusza, po czym poddano sublimacji kryształków lodu powstałego z wody w owocach. Czym jest sublimacja? Polega ona na przejściu lodu w parę z pominięciem stanu ciekłego – proces zachodzi w próżni. Na sam koniec owoce są dosuszane w temperaturze 40 – 50°C, dzięki temu otrzymywane są owoce o wilgotności 1-2%. To sprawia, że są bardzo trwałe.
Składniki: truskawki liofilizowane.
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające glutenorzeszki ziemnesojaróżne orzechysezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100g produktu:
  • Wartość energetyczna:
    1438 kJ/344 kcal
  • Tłuszcz:
    1,5g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,3g
  • Węglowodany:
    78g
  • w tym cukry:
    51g
  • Błonnik:
    8,7g
  • Białko:
    2,5g
  • Sól:
    1g
  • **Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
Pojemność:
40 G
Składniki:
Truskawka
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska Dieta paleo Ketogeniczna Protokół autoimmunologiczny Śródziemnomorska Low Fodmap
Postać:
Owoce suszone
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla dzieci Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla kobiet w ciąży Dla kobiet karmiących piersią Dla początkujących
Opis

Truskawka liofilizowana Targroch 40 g

Lofilizowana truskawka Targroch to eksplozja smaku – plasterki owoców są bardzo leciutkie oraz bardzo esencjonalne w smaku, a przy tym zachowują maksimum wartości odżywczych. Smak truskawki liofilizowanej nie ulega absolutnie żadnej zmianie, poza tym, że jest jeszcze bardziej wyrazisty. Można powiedzieć, że w ten sposób otrzymujemy więcej truskawki w truskawce. Poza smakiem liofilizowanej truskawki warto zwrócić także uwagę na jej kształt – plastry liofilizatów są bardzo efektowne – dlatego poza walorami smakowymi liofilizowanej truskawki, warto zwrócić uwagę na jej estetykę. Może ona stanowić wspaniały element dekoracyjny potraw! Liofilizaty owocowe można spożywać wprost z opakowania. Liofilizowane owoce to inaczej owoce, których pozbawiono wody poprzez ich zamrożenie w temperaturze –50 stopni Celsjusza, po czym poddano sublimacji kryształków lodu powstałego z wody w owocach. Czym jest sublimacja? Polega ona na przejściu lodu w parę z pominięciem stanu ciekłego – proces zachodzi w próżni. Na sam koniec owoce są dosuszane w temperaturze 40 – 50°C, dzięki temu otrzymywane są owoce o wilgotności 1-2%. To sprawia, że są bardzo trwałe.
Składniki: truskawki liofilizowane.
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające glutenorzeszki ziemnesojaróżne orzechysezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100g produktu:
  • Wartość energetyczna:
    1438 kJ/344 kcal
  • Tłuszcz:
    1,5g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,3g
  • Węglowodany:
    78g
  • w tym cukry:
    51g
  • Błonnik:
    8,7g
  • Białko:
    2,5g
  • Sól:
    1g
  • **Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
Pojemność:
40 G
Składniki:
Truskawka
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska Dieta paleo Ketogeniczna Protokół autoimmunologiczny Śródziemnomorska Low Fodmap
Postać:
Owoce suszone
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla dzieci Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla kobiet w ciąży Dla kobiet karmiących piersią Dla początkujących

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...