Kostki owsiane jabłko - cynamon Frupp 25 g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- - 10 % taniej
- Bestseller
Baton liofilizowany malina Frupp - 10g
5 / 5
(opinie: 1)
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 122 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Pyszna i wartościowa przekąska.
- Bogate źródło błonnika oraz antyoksydantów.
- Produkowany z wykorzystaniem liofilizacji.
- Bezglutenowy, bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli.
- Masa netto: 10 g.
4,10 zł
3,69 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Pyszna i wartościowa przekąska.
- Bogate źródło błonnika oraz antyoksydantów.
- Produkowany z wykorzystaniem liofilizacji.
- Bezglutenowy, bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli.
- Masa netto: 10 g.
Opis
Baton liofilizowany malina Frupp - 10 g
Baton liofilizowany malina FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców. Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji – techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Baton jest bezglutenowy, bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli. Idealna przekąska na każda porę dnia! Produkty Frupp oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02 %) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
Skład: Maliny (31%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g:
-
wartość energetyczna:1256 kJ/ 300 kcal
-
tłuszcz:0,1 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,1 g
-
węglowodany:53 g
-
w tym cukry:39 g
-
błonnik:36 g
-
białko:3,2 g
-
sól *:0,02 g
-
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pojemność:
10 G
Składniki:
Malina
Jabłko
Winogrona
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Opis
Baton liofilizowany malina Frupp - 10 g
Baton liofilizowany malina FRUPP to pyszna i wartościowa przekąska, będąca bogatym źródłem błonnika oraz antyoksydantów. FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców. Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji – techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Baton jest bezglutenowy, bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli. Idealna przekąska na każda porę dnia! Produkty Frupp oznaczone są symbolem przekreślonego kłosa, który nadawany jest przez Europejski System Licencyjny. Program ten jest prowadzony przez Europejskie Zrzeszenie Stowarzyszeń Osób z Celiakią. Wyroby posiadające ten symbol, nie zawierają więcej niż 20 ppm glutenu (0,02 %) co potwierdzają badania w akredytowanym laboratorium.
Składniki
Skład: Maliny (31%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g:
-
wartość energetyczna:1256 kJ/ 300 kcal
-
tłuszcz:0,1 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,1 g
-
węglowodany:53 g
-
w tym cukry:39 g
-
błonnik:36 g
-
białko:3,2 g
-
sól *:0,02 g
-
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Cechy produktu
Pojemność:
10 G
Składniki:
Malina
Jabłko
Winogrona
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.