Kategorie

Filtruj:
Cena:
Producent:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Składniki:
Dla kogo?:
Pojemność:
Cechy dodatkowe:

Ocet

Octem spożywczym nazywa się wodny roztwór kwasu octowego, powstający w efekcie fermentacji alkoholowej octu. Produkt ten charakteryzuje się wyrazistym, ostrym zapachem oraz kwaśnym, intensywnym smakiem. Najczęściej w kuchni stosuje się go jako płynną przyprawę zakwaszającą. Jeśli jest spożywany w niewielkich ilościach, przyczynia się do pobudzenia apetytu i poprawy trawienia żywności. Już teraz zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego biozdrowy.pl i znajdź ocet spożywczy, który wykorzystasz podczas kuc...

Czytaj więcej +

Octem spożywczym nazywa się wodny roztwór kwasu octowego, powstający w efekcie fermentacji alkoholowej octu. Produkt ten charakteryzuje się wyrazistym, ostrym zapachem oraz kwaśnym, intensywnym smakiem. Najczęściej w kuchni stosuje się go jako płynną przyprawę zakwaszającą. Jeśli jest spożywany w niewielkich ilościach, przyczynia się do pobudzenia apetytu i poprawy trawienia żywności. Już teraz zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego biozdrowy.pl i znajdź ocet spożywczy, który wykorzystasz podczas kuchennych eksperymentów.

Czytaj mniej -
Widok:
Produktów: 7
Loading...