Baton liofilizowany malina Frupp - 10g
Kategorie
Produkty liofilizowane
Liofilizacja jest sposobem przetwarzania żywności, który zapobiega utracie wartości odżywczych produktu, ale jednocześnie znacznie ogranicza ryzyko zepsucia się artykułów spożywczych. Dzięki temu liofilizowane owoce i warzywa mają tyle samo wartości odżywczych co ich świeże odpowiedniki, a także na dłużej zachowują swój wyjątkowy smak, aromat oraz kolor.
Czytaj więcej +Liofilizacja jest sposobem przetwarzania żywności, który zapobiega utracie wartości odżywczych produktu, ale jednocześnie znacznie ogranicza ryzyko zepsucia się artykułów spożywczych. Dzięki temu liofilizowane owoce i warzywa mają tyle samo wartości odżywczych co ich świeże odpowiedniki, a także na dłużej zachowują swój wyjątkowy smak, aromat oraz kolor.
Czytaj mniej -Biozdrowy poleca w tej kategorii
Baton liofilizowany malina Frupp - 10g
Truskawka liofilizowana Targroch 40g
Liofilizowana truskawka Frupp 13g
Maliny liofilizowane Pasieki Sadowskich 40g
EKO Pigwowiec do herbaty Dary Natury 15 g
Owocowe różdżki smaku Helpa 20g BIO
Truskawki liofilizowane Pasieki Sadowskich 35 g
Zaufani producenci
Borówki liofilizowane Pasieki Sadowskich 40g
Wiśnie liofilizowane Pasieki Sadowskich 65 g
EKO Orzeźwiający dzbanek Dary Natury 15 g
Chrupiące liofilizowane maliny Mixit 70 g
Chrupki owocowe Dary Natury 40g EKO
Mix liofilizowane owoce Mixit 150 g
Mix liofilizowane owoce Mixit 70 g
Mieszanka wigilijna Bio Planet 150g BIO
Mango liofilizowane Frupp 15 g