Baton liofilizowany malina Frupp - 10g
Kategorie
Produkty liofilizowane
Liofilizacja jest sposobem przetwarzania żywności, który zapobiega utracie wartości odżywczych produktu, ale jednocześnie znacznie ogranicza ryzyko zepsucia się artykułów spożywczych. Dzięki temu liofilizowane owoce i warzywa mają tyle samo wartości odżywczych co ich świeże odpowiedniki, a także na dłużej zachowują swój wyjątkowy smak, aromat oraz kolor.
Czytaj więcej +Liofilizacja jest sposobem przetwarzania żywności, który zapobiega utracie wartości odżywczych produktu, ale jednocześnie znacznie ogranicza ryzyko zepsucia się artykułów spożywczych. Dzięki temu liofilizowane owoce i warzywa mają tyle samo wartości odżywczych co ich świeże odpowiedniki, a także na dłużej zachowują swój wyjątkowy smak, aromat oraz kolor.
Czytaj mniej -Biozdrowy poleca w tej kategorii
Baton liofilizowany malina Frupp - 10g
Liofilizowana truskawka Frupp 13g
Zaufani producenci
Chrupki owocowe Dary Natury 40g EKO