Kategorie

Filtruj:
Cena:
Producent:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Składniki:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Dla kogo?:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Dieta:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Certyfikat:
Postać:
Pojemność:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Cechy dodatkowe:

Produkty liofilizowane

Liofilizacja jest sposobem przetwarzania żywności, który zapobiega utracie wartości odżywczych produktu, ale jednocześnie znacznie ogranicza ryzyko zepsucia się artykułów spożywczych. Dzięki temu liofilizowane owoce i warzywa mają tyle samo wartości odżywczych co ich świeże odpowiedniki, a także na dłużej zachowują swój wyjątkowy smak, aromat oraz kolor.

Czytaj więcej +

Liofilizacja jest sposobem przetwarzania żywności, który zapobiega utracie wartości odżywczych produktu, ale jednocześnie znacznie ogranicza ryzyko zepsucia się artykułów spożywczych. Dzięki temu liofilizowane owoce i warzywa mają tyle samo wartości odżywczych co ich świeże odpowiedniki, a także na dłużej zachowują swój wyjątkowy smak, aromat oraz kolor.

Czytaj mniej -
Widok:
Produktów: 49
Pokaż:

Zaufani producenci

Loading...