• Obecnie brak na stanie

Aquafaba KruKam 30g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5902270357073

Najważniejsze cechy:

  • Produkt zastępujący jajka i białko mleka.
  • Do wypieków, sosów, kremów, bez, lodów itp.
23,50 zł
Powiadom o dostępności
Kupując ten produkt, zyskasz 5 punktów.
Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5902270357073

Najważniejsze cechy:

  • Produkt zastępujący jajka i białko mleka.
  • Do wypieków, sosów, kremów, bez, lodów itp.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Aquafaba KruKam (liofilizowana) to innowacyjny produkt stworzony dla miłośników kuchni roślinnej. Aquafaba, czyli woda z puszki po ciecierzycy, jest naturalnym zamiennikiem białka jajek w wielu przepisach. Teraz dzięki technologii liofilizacji firma KruKam przynosi Ci wygodę i trwałość tego składnika.
Liofilizacja to proces, w którym woda zostaje usunięta z aquafaby, pozostawiając jedynie skoncentrowane białko roślinne. Dzięki temu Aquafaba KruKam staje się łatwym w użyciu proszkiem, który można dodać do ciast, pianek, bezy czy sosów. To idealne rozwiązanie dla wegan, alergików na jaja czy tych, którzy po prostu szukają alternatywy dla tradycyjnych jajek.
Sposób przygotowania: do 10 g produktu dodać 150 g przegotowanej wody, wymieszać, przykryć pokrywką. Po 2-3 minutach produkt jest gotowy do użycia.
Składniki: Aquafaba (wyciąg z ciecierzycy)
Pojemność:
30 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis
Aquafaba KruKam (liofilizowana) to innowacyjny produkt stworzony dla miłośników kuchni roślinnej. Aquafaba, czyli woda z puszki po ciecierzycy, jest naturalnym zamiennikiem białka jajek w wielu przepisach. Teraz dzięki technologii liofilizacji firma KruKam przynosi Ci wygodę i trwałość tego składnika.
Liofilizacja to proces, w którym woda zostaje usunięta z aquafaby, pozostawiając jedynie skoncentrowane białko roślinne. Dzięki temu Aquafaba KruKam staje się łatwym w użyciu proszkiem, który można dodać do ciast, pianek, bezy czy sosów. To idealne rozwiązanie dla wegan, alergików na jaja czy tych, którzy po prostu szukają alternatywy dla tradycyjnych jajek.
Sposób przygotowania: do 10 g produktu dodać 150 g przegotowanej wody, wymieszać, przykryć pokrywką. Po 2-3 minutach produkt jest gotowy do użycia.
Składniki: Aquafaba (wyciąg z ciecierzycy)
Pojemność:
30 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...