• Bestseller

BIO Żelatyna Amylon 20 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 5 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
8594006661966

Najważniejsze cechy:

  • Produkt pochodzenia zwierzęcego.
  • Ma właściwości wiążące - żelujące.
  • Masa netto: 20g.
6,90 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 1 punkt.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
8594006661966

Najważniejsze cechy:

  • Produkt pochodzenia zwierzęcego.
  • Ma właściwości wiążące - żelujące.
  • Masa netto: 20g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO Żelatyna Amylon jest produktem pochodzenia zwierzęcego i służy do zagęszczania potraw. Uzyskiwana jest z kolagenu występującego w kościach, ścięgnach, chrząstek, kopyt, czy rogów zwierzęcych. Sam skład żelatyny to białko. Jedną z głównych cech charakterystycznych żelatynę to właściwości wiążące – żelujące. BIO Żelatyna Amylon może być stosowana się jako emulgator, środek zwilżający i teksturujący oraz substancję kapsułkującą.
W przemyśle spożywczym żelatyna ukryta jest pod symbolem E411, uznanym za bezpieczny dla zdrowia.
Sposób użycia: Zawartość opakowania wystarcza na przygotowanie 500 ml płynu. Żelatynę rozpuścić w 250 ml zimnego płynu i odstawić na 10 minut, do momentu aż napęcznieje. Pozostały płyn (250 ml) zagotować i wymieszać z napęczniałą żelatyną. Nie gotować!
Składniki: żelatyna spożywcza wieprzowa w proszku*
*certyfikowany składnik ekologiczny

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100 g:
  • Wartość energetyczna:
    1435 kJ/ 342 kcal
  • Tłuszcz:
    0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0 g
  • Węglowodany:
    0 g
  • w tym cukry:
    0 g
  • Białko:
    84 g
  • Sól:
    0,08 g
Pojemność:
20 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis
BIO Żelatyna Amylon jest produktem pochodzenia zwierzęcego i służy do zagęszczania potraw. Uzyskiwana jest z kolagenu występującego w kościach, ścięgnach, chrząstek, kopyt, czy rogów zwierzęcych. Sam skład żelatyny to białko. Jedną z głównych cech charakterystycznych żelatynę to właściwości wiążące – żelujące. BIO Żelatyna Amylon może być stosowana się jako emulgator, środek zwilżający i teksturujący oraz substancję kapsułkującą.
W przemyśle spożywczym żelatyna ukryta jest pod symbolem E411, uznanym za bezpieczny dla zdrowia.
Sposób użycia: Zawartość opakowania wystarcza na przygotowanie 500 ml płynu. Żelatynę rozpuścić w 250 ml zimnego płynu i odstawić na 10 minut, do momentu aż napęcznieje. Pozostały płyn (250 ml) zagotować i wymieszać z napęczniałą żelatyną. Nie gotować!
Składniki: żelatyna spożywcza wieprzowa w proszku*
*certyfikowany składnik ekologiczny

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100 g:
  • Wartość energetyczna:
    1435 kJ/ 342 kcal
  • Tłuszcz:
    0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0 g
  • Węglowodany:
    0 g
  • w tym cukry:
    0 g
  • Białko:
    84 g
  • Sól:
    0,08 g
Pojemność:
20 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...