Cukier waniliowy 20 g BIO - Amylon
- Bestseller
Cukier waniliowy 20 g BIO - Amylon
Najważniejsze cechy:
- Opakowanie zawiera 20 g produktu.
- Z naturalnych i ekologicznych składników.
Najważniejsze cechy:
- Opakowanie zawiera 20 g produktu.
- Z naturalnych i ekologicznych składników.
Inne warianty tego produktu
Opis
Cukier waniliowy Amylon 20 g BIO
Cukier waniliowy Amylon powstaje z naturalnych i ekologicznych składników. Wszystkie substancje w nim zawarte pochodzą ze sprawdzonych źródeł. To tradycyjny cukier trzcinowy z aromatycznym dodatkiem laski wanilii.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100 g
-
Wartość energetyczna:1692 kJ / 398 kcal
-
Tłuszcz:
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
-
Węglowodany:99 g
-
w tym cukry:98 g
-
Białko:
-
Sól:0,01 g
Cukier waniliowy Amylon 20 g BIO
Cukier waniliowy Amylon powstaje z naturalnych i ekologicznych składników. Wszystkie substancje w nim zawarte pochodzą ze sprawdzonych źródeł. To tradycyjny cukier trzcinowy z aromatycznym dodatkiem laski wanilii.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100 g
-
Wartość energetyczna:1692 kJ / 398 kcal
-
Tłuszcz:
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
-
Węglowodany:99 g
-
w tym cukry:98 g
-
Białko:
-
Sól:0,01 g