Kategorie

Filtruj:
Cena:
Producent:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Składniki:
Dla kogo?:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Dieta:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Certyfikat:
Postać:
Pojemność:
Cechy dodatkowe:

Środki żelujące

Środki żelujące są produktem służącym do zagęszczania niektórych potraw, czyli między innymi do ciast, czy deserów. Właściwości żelujące sprawdzają się zwłaszcza wtedy, gdy chce się uzyskać konkretny wygląd posiłku oraz jego konsystencję. Jedną z substancji żelujących, która cieszy się coraz większą popularnością, jest agar-agar. To naturalna, bezzapachowa i pozbawiona smaku roślinna substancja, stanowiąca zamiennik żelatyny. Warto zwrócić uwagę również na sproszkowaną inulinę, która dodana do zup lub so...

Czytaj więcej +

Środki żelujące są produktem służącym do zagęszczania niektórych potraw, czyli między innymi do ciast, czy deserów. Właściwości żelujące sprawdzają się zwłaszcza wtedy, gdy chce się uzyskać konkretny wygląd posiłku oraz jego konsystencję. Jedną z substancji żelujących, która cieszy się coraz większą popularnością, jest agar-agar. To naturalna, bezzapachowa i pozbawiona smaku roślinna substancja, stanowiąca zamiennik żelatyny. Warto zwrócić uwagę również na sproszkowaną inulinę, która dodana do zup lub sosów sprawia, że stają się one bardziej gęste.

Czytaj mniej -
Widok:
Produktów: 8
Loading...