Agar Dary Natury - EKO - 20g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5902741006639

Najważniejsze cechy:

  • Naturalna substancja roślinna zastępująca żelatynę.
  • Nie ma koloru, smaku ani zapachu.
  • Produkt rolnictwa ekologicznego
13,81 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 3 punkty.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5902741006639

Najważniejsze cechy:

  • Naturalna substancja roślinna zastępująca żelatynę.
  • Nie ma koloru, smaku ani zapachu.
  • Produkt rolnictwa ekologicznego
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Agar Dary Natury - EKO - 20g

Agar Dary Natury uzyskuje się z wodorostów. Jest to naturalna substancja roślinna zastępująca żelatynę. Jest od niej dużo zdrowsza i wydajniejsza, zawiera 80% błonnika. Nie ma koloru, smaku ani zapachu, nie psuje więc cech przygotowywanych potraw.

Zastosowanie

A. 1 łyżeczka (ok. 5gr.) agaru + suche komponenty wymieszać w 0,5 litra zimnego płynu. B. ciągle mieszając doprowadzić do wrzenia/ gotować 1-2 minuty i odstawić w chłodne miejsce. Doskonale nadaje się do każdej potrawy, którą należy zmienić z fory płynnej na stałą. polecamy także do dań wegetariańskich. UWAGA! Agar w proszku rozpuszczamy w zimnych płynach!

Skład

agar wyciąg z alg morskich* 100% *produkt rolnictwa ekologicznego
Składniki:
Agar
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska Dieta paleo Ketogeniczna Protokół autoimmunologiczny Samuraja Bez glutenu Dash Śródziemnomorska Low Fodmap
Postać:
proszek
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla dzieci Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla kobiet w ciąży Dla kobiet karmiących piersią Dla początkujących
Opis

Agar Dary Natury - EKO - 20g

Agar Dary Natury uzyskuje się z wodorostów. Jest to naturalna substancja roślinna zastępująca żelatynę. Jest od niej dużo zdrowsza i wydajniejsza, zawiera 80% błonnika. Nie ma koloru, smaku ani zapachu, nie psuje więc cech przygotowywanych potraw.

Zastosowanie

A. 1 łyżeczka (ok. 5gr.) agaru + suche komponenty wymieszać w 0,5 litra zimnego płynu. B. ciągle mieszając doprowadzić do wrzenia/ gotować 1-2 minuty i odstawić w chłodne miejsce. Doskonale nadaje się do każdej potrawy, którą należy zmienić z fory płynnej na stałą. polecamy także do dań wegetariańskich. UWAGA! Agar w proszku rozpuszczamy w zimnych płynach!

Skład

agar wyciąg z alg morskich* 100% *produkt rolnictwa ekologicznego
Składniki:
Agar
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska Dieta paleo Ketogeniczna Protokół autoimmunologiczny Samuraja Bez glutenu Dash Śródziemnomorska Low Fodmap
Postać:
proszek
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla dzieci Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla kobiet w ciąży Dla kobiet karmiących piersią Dla początkujących

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...