Pektyna jabłkowa Batom 30 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5907709956308

Najważniejsze cechy:

  • Otrzymywana z pulpy jabłkowej.
  • Wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek.
Darmowa dostawa od 120 zł!
-0,00 zł z kodem: Darmowa120
11,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 2 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5907709956308

Najważniejsze cechy:

  • Otrzymywana z pulpy jabłkowej.
  • Wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Pektyna jabłkowa Batom 30 g

Pektyna jabłkowa Batom - otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach. Może być również stosowana do napojów mlecznych, napojów owocowych oraz ketchupów.

Sposób przygotowania

Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny dodajemy cukier gdy owoce są całkowicie miękkie. 30 g pektyny na 2 kg owoców i 1 kg cukru.

Warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Składniki

Pektyna amidowana 100%

Informacja alergenna

Produkt może zawierać alergeny: gluten, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAM.
Pojemność:
30 G
Składniki:
Jabłko
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian
Opis

Pektyna jabłkowa Batom 30 g

Pektyna jabłkowa Batom - otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach. Może być również stosowana do napojów mlecznych, napojów owocowych oraz ketchupów.

Sposób przygotowania

Do owoców gotowanych z dodatkiem pektyny dodajemy cukier gdy owoce są całkowicie miękkie. 30 g pektyny na 2 kg owoców i 1 kg cukru.

Warunki przechowywania

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Składniki

Pektyna amidowana 100%

Informacja alergenna

Produkt może zawierać alergeny: gluten, ORZECHY, SOJĘ, SELER i SEZAM.
Pojemność:
30 G
Składniki:
Jabłko
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...