Migdały blanszowane Targroch
Migdały blanszowane Targroch - 500g
  • Bestseller

Migdały blanszowane Targroch - 500g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 5 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229003591

Najważniejsze cechy:

  • Przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
  • Pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
  • Pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
26,90 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 6 punktów.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229003591

Najważniejsze cechy:

  • Przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
  • Pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
  • Pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Migdały blanszowane Targroch - 500g

Migdały blanszowane Targroch stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek, lodów, a także do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych. ^ wysoka zawartość błonnika pokarmowego

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Skład

Migdały blanszowane.

Zastosowanie

Migdał jest naturalnym źródłem: > Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. > Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie. > Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.

Ostrzeżenia i informacja alergenna

Informacje o alergenach W zakładzie pakowane są również: sezam, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Pojemność:
500 G
Opis

Migdały blanszowane Targroch - 500g

Migdały blanszowane Targroch stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek, lodów, a także do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych. ^ wysoka zawartość błonnika pokarmowego

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Skład

Migdały blanszowane.

Zastosowanie

Migdał jest naturalnym źródłem: > Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. > Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie. > Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.

Ostrzeżenia i informacja alergenna

Informacje o alergenach W zakładzie pakowane są również: sezam, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Pojemność:
500 G

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...