- Bestseller
Migdały blanszowane Targroch - 250 g
Najważniejsze cechy:
- Przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Pozwalają zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
- Pomagają w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
- Masa netto: 250 g.
Najważniejsze cechy:
- Przyczyniają się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Pozwalają zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
- Pomagają w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
- Masa netto: 250 g.
Opis
Migdały blanszowane Targroch - 250 g
Migdały blanszowane Targroch stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek, lodów, a także do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
Migdał jest naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
- Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Informacje o alergenach:
W zakładzie pakowane są również: sezam, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna2528 kJ / 602 kcal
-
Tłuszcz50,6 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone3,9 g
-
Węglowodany9,5 g
-
w tym cukry5,0 g
-
Błonnik10,4 g
-
Białko21,9 g
-
Sól**0,07 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Migdały blanszowane Targroch - 250 g
Migdały blanszowane Targroch stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek, lodów, a także do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
Migdał jest naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
- Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Informacje o alergenach:
W zakładzie pakowane są również: sezam, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna2528 kJ / 602 kcal
-
Tłuszcz50,6 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone3,9 g
-
Węglowodany9,5 g
-
w tym cukry5,0 g
-
Błonnik10,4 g
-
Białko21,9 g
-
Sól**0,07 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.