Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Mak niebieski Targroch 250 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 2 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Tradycyjny składnik świątecznych wypieków.
- Bogaty w witaminy i minerały.
- Doskonały do farszów, ciast i posypek.
- Masa netto: 250 g.
5,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Tradycyjny składnik świątecznych wypieków.
- Bogaty w witaminy i minerały.
- Doskonały do farszów, ciast i posypek.
- Masa netto: 250 g.
Inne warianty tego produktu
Opis
Mak niebieski Targroch 250 g
Mak niebieski Targroch to wyjątkowy składnik, który od wieków ceniony jest zarówno za swoje walory smakowe, jak i bogactwo odżywcze. Jako źródło witamin i minerałów, doskonale uzupełnia codzienną dietę. Choć często kojarzony z wypiekami świątecznymi, idealnie sprawdzi się przez cały rok – jako posypka do pieczywa lub jako składnik farszu do ciast i bułek.
Mak odgrywa też szczególną rolę w tradycyjnych potrawach wigilijnych, takich jak kutia i makowiec, symbolizując urodzaj i pomyślność. Warto włączyć go do kuchennych przepisów nie tylko podczas świąt, ale również do codziennych dań – jego lekko orzechowy smak dodaje głębi słodkim wypiekom i słonym potrawom.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki: Mak niebieski ziarno
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna2263 kJ / 539 kcal
-
Tłuszcz42,9 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone5,5 g
-
Węglowodany4,2 g
-
w tym cukry3,2 g
-
Błonnik20,5 g
-
Białko23,7 g
-
Sól*:0,02 g
-
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pojemność:
250 G
Składniki:
Mak
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Opis
Mak niebieski Targroch 250 g
Mak niebieski Targroch to wyjątkowy składnik, który od wieków ceniony jest zarówno za swoje walory smakowe, jak i bogactwo odżywcze. Jako źródło witamin i minerałów, doskonale uzupełnia codzienną dietę. Choć często kojarzony z wypiekami świątecznymi, idealnie sprawdzi się przez cały rok – jako posypka do pieczywa lub jako składnik farszu do ciast i bułek.
Mak odgrywa też szczególną rolę w tradycyjnych potrawach wigilijnych, takich jak kutia i makowiec, symbolizując urodzaj i pomyślność. Warto włączyć go do kuchennych przepisów nie tylko podczas świąt, ale również do codziennych dań – jego lekko orzechowy smak dodaje głębi słodkim wypiekom i słonym potrawom.
sposób użycia
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki
Składniki: Mak niebieski ziarno
Alergeny
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna2263 kJ / 539 kcal
-
Tłuszcz42,9 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone5,5 g
-
Węglowodany4,2 g
-
w tym cukry3,2 g
-
Błonnik20,5 g
-
Białko23,7 g
-
Sól*:0,02 g
-
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Cechy produktu
Pojemność:
250 G
Składniki:
Mak
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.