• Bestseller

Pestki dyni łuskane Targroch 100 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 16 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229000316

Najważniejsze cechy:

  • Źródło błonnika pokarmowego i białka.
  • Doskonała przekąska.
  • Idealny dodatek do wypieków.
  • Masa netto: 100 g.
4,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 1 punkt.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229000316

Najważniejsze cechy:

  • Źródło błonnika pokarmowego i białka.
  • Doskonała przekąska.
  • Idealny dodatek do wypieków.
  • Masa netto: 100 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Pestki dyni łuskane Targroch 100 g

Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni pestki dyni łuskane znajdują zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.|
Pestki dyni są naturalnym źródłem:
  • Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
  • Żelaza - pomaga w transporcie tlenu, prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
  • Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki: Pestki dyni łuskane.
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające glutenorzeszki ziemnesoja, różne orzechysezam.
Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza produktu w 100 g
  • Wartość energetyczna:
    2444 kJ / 589 kcal
  • Tłuszcz:
    45,8 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    8,5 g
  • Węglowodany:
    12,7 g
  • w tym cukry:
    1,1 g
  • Błonnik:
    5,3 g
  • Białko:
    28,9 g
  • Sól*:
    0,05 g
  • *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
  • Witaminy i składniki mineralne w 100 g
  • Magnez:
    540 mg
  • Żelazo:
    15 mg
  • Cynk:
    7,5 mg
Pojemność:
100 G
Składniki:
Pestki dyni
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

Pestki dyni łuskane Targroch 100 g

Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni pestki dyni łuskane znajdują zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.|
Pestki dyni są naturalnym źródłem:
  • Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
  • Żelaza - pomaga w transporcie tlenu, prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
  • Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki: Pestki dyni łuskane.
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające glutenorzeszki ziemnesoja, różne orzechysezam.
Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza produktu w 100 g
  • Wartość energetyczna:
    2444 kJ / 589 kcal
  • Tłuszcz:
    45,8 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    8,5 g
  • Węglowodany:
    12,7 g
  • w tym cukry:
    1,1 g
  • Błonnik:
    5,3 g
  • Białko:
    28,9 g
  • Sól*:
    0,05 g
  • *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
  • Witaminy i składniki mineralne w 100 g
  • Magnez:
    540 mg
  • Żelazo:
    15 mg
  • Cynk:
    7,5 mg
Pojemność:
100 G
Składniki:
Pestki dyni
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...