Quinoa komosa ryżowa biała Targroch - 250 g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Pestki dyni łuskane Targroch 100 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 16 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Źródło błonnika pokarmowego i białka.
- Doskonała przekąska.
- Idealny dodatek do wypieków.
- Masa netto: 100 g.
4,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Źródło błonnika pokarmowego i białka.
- Doskonała przekąska.
- Idealny dodatek do wypieków.
- Masa netto: 100 g.
Opis
Pestki dyni łuskane Targroch 100 g
Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni pestki dyni łuskane znajdują zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.|
Pestki dyni są naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Żelaza - pomaga w transporcie tlenu, prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
- Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki: Pestki dyni łuskane.
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam.
Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna:2444 kJ / 589 kcal
-
Tłuszcz:45,8 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:8,5 g
-
Węglowodany:12,7 g
-
w tym cukry:1,1 g
-
Błonnik:5,3 g
-
Białko:28,9 g
-
Sól*:0,05 g
-
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
-
Witaminy i składniki mineralne w 100 g
-
Magnez:540 mg
-
Żelazo:15 mg
-
Cynk:7,5 mg
Pojemność:
100 G
Składniki:
Pestki dyni
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Opis
Pestki dyni łuskane Targroch 100 g
Dynia jest źródłem błonnika pokarmowego oraz białka. W kuchni pestki dyni łuskane znajdują zastosowanie jako przekąska, dodatek do musli, płatków śniadaniowych, pieczywa, ciast, sałatek warzywnych lub jako posypka do mięsa.|
Pestki dyni są naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Żelaza - pomaga w transporcie tlenu, prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
- Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
sposób użycia
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki
Składniki: Pestki dyni łuskane.
Alergeny
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam.
Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna:2444 kJ / 589 kcal
-
Tłuszcz:45,8 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:8,5 g
-
Węglowodany:12,7 g
-
w tym cukry:1,1 g
-
Błonnik:5,3 g
-
Białko:28,9 g
-
Sól*:0,05 g
-
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
-
Witaminy i składniki mineralne w 100 g
-
Magnez:540 mg
-
Żelazo:15 mg
-
Cynk:7,5 mg
Cechy produktu
Pojemność:
100 G
Składniki:
Pestki dyni
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.