Ostropest mielony Targroch - 1000 g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Migdały Targroch 500 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 62 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów.
- Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
- Są źródłem białka i zawierają dużo błonnika pokarmowego.
- Masa netto: 500 g.
25,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów.
- Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
- Są źródłem białka i zawierają dużo błonnika pokarmowego.
- Masa netto: 500 g.
Opis
Migdały Targroch 500 g
Migdały producenta Targroch stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów. Ponadto do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
Migdały są naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
- Cynku - pomaga zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
Składniki: Migdały
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna2607 kJ / 621 kcal
-
Tłuszcz52 g
-
w tym nasycone kwasy tłuszczowe4,74 g
-
Węglowodany7,6 g
-
w tym cukry4,9 g
-
Błonnik12,9 g
-
Białko24,1 g
-
Sól**0,04 g
Pojemność:
500 G
Składniki:
Potas
Magnez
Wapń
Żelazo
Cynk
Niacyna
Ryboflawina
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Ketogeniczna
Bez glutenu
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla dzieci
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Dla sportowca
Dla studenta
Dla kobiet w ciąży
Dla kobiet karmiących piersią
Dla początkujących
Opis
Migdały Targroch 500 g
Migdały producenta Targroch stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów. Ponadto do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
Migdały są naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
- Cynku - pomaga zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
Składniki
Składniki: Migdały
Alergeny
INFORMACJE O ALERGENACH
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna2607 kJ / 621 kcal
-
Tłuszcz52 g
-
w tym nasycone kwasy tłuszczowe4,74 g
-
Węglowodany7,6 g
-
w tym cukry4,9 g
-
Błonnik12,9 g
-
Białko24,1 g
-
Sól**0,04 g
Cechy produktu
Pojemność:
500 G
Składniki:
Potas
Magnez
Wapń
Żelazo
Cynk
Niacyna
Ryboflawina
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Ketogeniczna
Bez glutenu
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla dzieci
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Dla sportowca
Dla studenta
Dla kobiet w ciąży
Dla kobiet karmiących piersią
Dla początkujących
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.