Mąka migdałowa Targroch - 500g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Migdały Targroch 500g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 32 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów.
- Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
- Są źródłem białka i zawierają dużo błonnika pokarmowego.
-25 zł przy zakupach za min. 250 zł
-25,00 zł
z kodem: 25odrazu
24,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów.
- Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
- Są źródłem białka i zawierają dużo błonnika pokarmowego.
Opis
Migdały Targroch 500g
Migdały producenta Targroch stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów. Ponadto do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.Składniki
MigdałyWartości odżywcze:
Wartość energetyczna w 100 g: 2393 kJ / 572 kcal Tłuszcz 52 g -w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,74 g Węglowodany 20,5 g -w tym cukry 4,2 g Błonnik 12,9g Białko 20g Sól 0,04g
Są źródłem białka i zawierają dużo błonnika pokarmowego. Migdały są naturalnym źródłem: magnezu, cynku, żelaza, fosforu, ryboflawiny, niacyny, wapnia, potasu.
Informacja alergenna:
Produkt może zawierać: sezam, gluten, różne orzechy.
Pojemność:
500 G
Składniki:
Potas
Magnez
Wapń
Żelazo
Cynk
Niacyna
Ryboflawina
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Ketogeniczna
Bez glutenu
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla dzieci
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Dla sportowca
Dla studenta
Dla kobiet w ciąży
Dla kobiet karmiących piersią
Dla początkujących
Opis
Migdały Targroch 500g
Migdały producenta Targroch stanowią doskonały dodatek do ciast, tortów, placków, ciasteczek, babek i lodów. Ponadto do sałatek owocowych, potrawek, farszy, dań z makaronu oraz ryb i mięs. Mogą służyć do dekoracji i zdobienia wyrobów cukierniczych.
Składniki
Składniki
MigdałyWartości odżywcze:
Wartość energetyczna w 100 g: 2393 kJ / 572 kcal Tłuszcz 52 g -w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,74 g Węglowodany 20,5 g -w tym cukry 4,2 g Błonnik 12,9g Białko 20g Sól 0,04g
Właściwości
Są źródłem białka i zawierają dużo błonnika pokarmowego. Migdały są naturalnym źródłem: magnezu, cynku, żelaza, fosforu, ryboflawiny, niacyny, wapnia, potasu.
Alergeny
Informacja alergenna:
Produkt może zawierać: sezam, gluten, różne orzechy.
Cechy produktu
Pojemność:
500 G
Składniki:
Potas
Magnez
Wapń
Żelazo
Cynk
Niacyna
Ryboflawina
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Ketogeniczna
Bez glutenu
Dla kogo:
Dla dorosłych
Dla dzieci
Dla babci
Dla kobiet
Dla dziadka
Dla mężczyzn
Dla seniora
Dla sportowca
Dla studenta
Dla kobiet w ciąży
Dla kobiet karmiących piersią
Dla początkujących
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.