BIO Makaron z ciecierzycy Penne - bezglutenowy - Bartolini 250 g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini 250 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 1 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Makaron krajanka cienka.
- Naturalny skład, bez sztucznych dodatków.
- Zwiększa objętość przy gotowaniu.
- Masa netto: 250 g.
7,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Makaron krajanka cienka.
- Naturalny skład, bez sztucznych dodatków.
- Zwiększa objętość przy gotowaniu.
- Masa netto: 250 g.
Opis
BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini 250 g
BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini to klasyka w najlepszym, rzemieślniczym wydaniu. Dzięki tradycyjnej recepturze i najwyższej jakości składnikom jest idealnym dodatkiem do domowych zup i dań obiadowych.
- Naturalny skład – tylko mąka, woda i świeże jajka z polskich ferm, bez masy jajowej, proszku jajecznego i sztucznych barwników.
- Chropowata powierzchnia – uzyskana dzięki specjalnym metodom suszenia, co sprawia, że makaron lepiej chłonie zupy i nie skleja się.
- Domowy charakter – lekka, delikatna struktura i słoneczny kolor przypominają tradycyjny, ręcznie robiony makaron.
- Większa objętość po ugotowaniu – dzięki odpowiedniemu procesowi produkcji, makaron doskonale napęcznieje, pozostając sprężysty i smaczny.
Sposób przygotowania: Przed spożyciem gotować ok. 4 - 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Składniki: semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %.(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość energetyczna:1569 kJ / 370 kcal
-
Tłuszcz:2,4 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,9 g
-
Węglowodany:73 g
-
w tym cukry:2,3 g
-
Błonnik:3,1 g
-
Białko:13 g
-
Sól:0,04 g
Pojemność:
250 G
Składniki:
Jaja
Semolina
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegetarian
Bez soi
Bez dodatku cukru
Opis
BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini 250 g
BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini to klasyka w najlepszym, rzemieślniczym wydaniu. Dzięki tradycyjnej recepturze i najwyższej jakości składnikom jest idealnym dodatkiem do domowych zup i dań obiadowych.
- Naturalny skład – tylko mąka, woda i świeże jajka z polskich ferm, bez masy jajowej, proszku jajecznego i sztucznych barwników.
- Chropowata powierzchnia – uzyskana dzięki specjalnym metodom suszenia, co sprawia, że makaron lepiej chłonie zupy i nie skleja się.
- Domowy charakter – lekka, delikatna struktura i słoneczny kolor przypominają tradycyjny, ręcznie robiony makaron.
- Większa objętość po ugotowaniu – dzięki odpowiedniemu procesowi produkcji, makaron doskonale napęcznieje, pozostając sprężysty i smaczny.
sposób użycia
Sposób przygotowania: Przed spożyciem gotować ok. 4 - 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Składniki
Składniki: semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %.(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość energetyczna:1569 kJ / 370 kcal
-
Tłuszcz:2,4 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,9 g
-
Węglowodany:73 g
-
w tym cukry:2,3 g
-
Błonnik:3,1 g
-
Białko:13 g
-
Sól:0,04 g
Cechy produktu
Pojemność:
250 G
Składniki:
Jaja
Semolina
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegetarian
Bez soi
Bez dodatku cukru
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.