• Bestseller

BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini 250 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 1 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5901902001889

Najważniejsze cechy:

  • Makaron krajanka cienka.
  • Naturalny skład, bez sztucznych dodatków.
  • Zwiększa objętość przy gotowaniu.
  • Masa netto: 250 g.
7,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 1 punkt.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5901902001889

Najważniejsze cechy:

  • Makaron krajanka cienka.
  • Naturalny skład, bez sztucznych dodatków.
  • Zwiększa objętość przy gotowaniu.
  • Masa netto: 250 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini 250 g

BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini to klasyka w najlepszym, rzemieślniczym wydaniu. Dzięki tradycyjnej recepturze i najwyższej jakości składnikom jest idealnym dodatkiem do domowych zup i dań obiadowych.

  • Naturalny skład – tylko mąka, woda i świeże jajka z polskich ferm, bez masy jajowej, proszku jajecznego i sztucznych barwników.
  • Chropowata powierzchnia – uzyskana dzięki specjalnym metodom suszenia, co sprawia, że makaron lepiej chłonie zupy i nie skleja się.
  • Domowy charakter – lekka, delikatna struktura i słoneczny kolor przypominają tradycyjny, ręcznie robiony makaron.
  • Większa objętość po ugotowaniu – dzięki odpowiedniemu procesowi produkcji, makaron doskonale napęcznieje, pozostając sprężysty i smaczny.
Sposób przygotowania: Przed spożyciem gotować ok. 4 - 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Składniki: semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %.(*certyfikowany składnik ekologiczny)

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
  • Wartość energetyczna:
    1569 kJ / 370 kcal
  • Tłuszcz:
    2,4 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,9 g
  • Węglowodany:
    73 g
  • w tym cukry:
    2,3 g
  • Błonnik:
    3,1 g
  • Białko:
    13 g
  • Sól:
    0,04 g
Pojemność:
250 G
Składniki:
Jaja Semolina
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru
Opis

BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini 250 g

BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini to klasyka w najlepszym, rzemieślniczym wydaniu. Dzięki tradycyjnej recepturze i najwyższej jakości składnikom jest idealnym dodatkiem do domowych zup i dań obiadowych.

  • Naturalny skład – tylko mąka, woda i świeże jajka z polskich ferm, bez masy jajowej, proszku jajecznego i sztucznych barwników.
  • Chropowata powierzchnia – uzyskana dzięki specjalnym metodom suszenia, co sprawia, że makaron lepiej chłonie zupy i nie skleja się.
  • Domowy charakter – lekka, delikatna struktura i słoneczny kolor przypominają tradycyjny, ręcznie robiony makaron.
  • Większa objętość po ugotowaniu – dzięki odpowiedniemu procesowi produkcji, makaron doskonale napęcznieje, pozostając sprężysty i smaczny.
Sposób przygotowania: Przed spożyciem gotować ok. 4 - 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Składniki: semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA* 9 %.(*certyfikowany składnik ekologiczny)

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
  • Wartość energetyczna:
    1569 kJ / 370 kcal
  • Tłuszcz:
    2,4 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,9 g
  • Węglowodany:
    73 g
  • w tym cukry:
    2,3 g
  • Błonnik:
    3,1 g
  • Białko:
    13 g
  • Sól:
    0,04 g
Pojemność:
250 G
Składniki:
Jaja Semolina
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...