• Bestseller

Makaron z płaskurki razowy penne Alce Nero 500 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 1 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
8009004120020

Najważniejsze cechy:

  • Makaron z płaskurki razowy.
  • Opakowanie makaronu zostało wyprodukowane bez użycia plastiku.
  • Masa netto: 500 g.
16,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 4 punkty.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
8009004120020

Najważniejsze cechy:

  • Makaron z płaskurki razowy.
  • Opakowanie makaronu zostało wyprodukowane bez użycia plastiku.
  • Masa netto: 500 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Wyśmienity Makaron z płaskurki razowy penne Alce Nero. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Opakowanie tego makaronu Alce Nero jest wykonane z papieru, bez użycia plastiku. Do drukowania i zamykania opakowania użyto wyłącznie farb i klejów na bazie wody, bez żadnych składników chemicznych. Opakowanie nadaje się do recyklingu i może być utylizowane w formie papierowej.  
Sposób użycia: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min. 
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 
Składniki: mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Składniki aktywne:

  • Wartość energetyczna:
    1539 kJ / 342 kcal
  • Tłuszcz:
    1,6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,3 g
  • Węglowodan:
    67 g
  • w tym cukry:
    2,9 g
  • Błonnik:
    5,7 g
  • Białko:
    12 g
  • Sól:
    0 g
Pojemność:
500 G
Składniki:
Woda
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru
Opis
Wyśmienity Makaron z płaskurki razowy penne Alce Nero. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Opakowanie tego makaronu Alce Nero jest wykonane z papieru, bez użycia plastiku. Do drukowania i zamykania opakowania użyto wyłącznie farb i klejów na bazie wody, bez żadnych składników chemicznych. Opakowanie nadaje się do recyklingu i może być utylizowane w formie papierowej.  
Sposób użycia: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 10 min. 
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 
Składniki: mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Składniki aktywne:

  • Wartość energetyczna:
    1539 kJ / 342 kcal
  • Tłuszcz:
    1,6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,3 g
  • Węglowodan:
    67 g
  • w tym cukry:
    2,9 g
  • Błonnik:
    5,7 g
  • Białko:
    12 g
  • Sól:
    0 g
Pojemność:
500 G
Składniki:
Woda
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...