BIO Makaron jajeczny Sielska Kluska krajanka Bartolini 250 g
- - 10 % taniej
- Bestseller
BIO Makaron ryżowy krajanka - bezglutenowy - Bartolini 250 g
Najważniejsze cechy:
- 100% ekologiczna mąka ryżowa – prosty i naturalny skład bez dodatków.
- Bezglutenowy – odpowiedni dla osób z nietolerancją glutenu oraz na diecie eliminacyjnej.
- Masa netto: 250 g
Najważniejsze cechy:
- 100% ekologiczna mąka ryżowa – prosty i naturalny skład bez dodatków.
- Bezglutenowy – odpowiedni dla osób z nietolerancją glutenu oraz na diecie eliminacyjnej.
- Masa netto: 250 g
Opis
BIO Makaron ryżowy krajanka - bezglutenowy - Bartolini 250 g
BIO Makaron ryżowy krajanka - bezglutenowy - Bartolini to wysokiej jakości produkt stworzony z myślą o osobach ceniących naturalne i ekologiczne składniki. Wyprodukowany w 100% z ekologicznej mąki ryżowej, doskonale sprawdzi się w kuchni jako baza do różnorodnych potraw. Dzięki swojej delikatnej strukturze i neutralnemu smakowi idealnie komponuje się z lekkimi bulionami, sosami oraz daniami kuchni azjatyckiej.
Makaron posiada certyfikat BIO, co potwierdza jego pochodzenie z upraw ekologicznych. Jest odpowiedni dla osób na diecie bezglutenowej, wegańskiej i wegetariańskiej. Dzięki krajance, czyli cienkim paskom makaronu, jego konsystencja po ugotowaniu pozostaje sprężysta i doskonale wchłania smaki użytych dodatków.
- Sposób przygotowania: Gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr wody). Po ugotowaniu odcedzić i przepłukać zimną wodą.
- Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu w temperaturze do 25°C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
SKŁADNIKI
100 % ekologiczna mąka ryżowa.
Może zawierać soję.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna1504 kJ/354 kcal
-
Tłuszcz0,9 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 g
-
Węglowodany76,5 g
-
w tym cukry0,5 g
-
Białko0,8 g
-
Blonnik9,6 g
-
Sól0,01 g
BIO Makaron ryżowy krajanka - bezglutenowy - Bartolini 250 g
BIO Makaron ryżowy krajanka - bezglutenowy - Bartolini to wysokiej jakości produkt stworzony z myślą o osobach ceniących naturalne i ekologiczne składniki. Wyprodukowany w 100% z ekologicznej mąki ryżowej, doskonale sprawdzi się w kuchni jako baza do różnorodnych potraw. Dzięki swojej delikatnej strukturze i neutralnemu smakowi idealnie komponuje się z lekkimi bulionami, sosami oraz daniami kuchni azjatyckiej.
Makaron posiada certyfikat BIO, co potwierdza jego pochodzenie z upraw ekologicznych. Jest odpowiedni dla osób na diecie bezglutenowej, wegańskiej i wegetariańskiej. Dzięki krajance, czyli cienkim paskom makaronu, jego konsystencja po ugotowaniu pozostaje sprężysta i doskonale wchłania smaki użytych dodatków.
- Sposób przygotowania: Gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr wody). Po ugotowaniu odcedzić i przepłukać zimną wodą.
- Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu w temperaturze do 25°C, z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
SKŁADNIKI
100 % ekologiczna mąka ryżowa.
Może zawierać soję.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna1504 kJ/354 kcal
-
Tłuszcz0,9 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,3 g
-
Węglowodany76,5 g
-
w tym cukry0,5 g
-
Białko0,8 g
-
Blonnik9,6 g
-
Sól0,01 g