• - 10 % taniej
  • Bestseller

BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero 250 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 2 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
8009004809604

Najważniejsze cechy:

  • Makaron ze składników najwyższej jakości.
  • Bez sztucznych dodatków.
  • Masa netto: 250 g.
6,99 zł 6,29 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najniższa cena w ciągu 30 dni przed promocją: 6,29 zł
Kupując ten produkt, zyskasz 1 punkt.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
8009004809604

Najważniejsze cechy:

  • Makaron ze składników najwyższej jakości.
  • Bez sztucznych dodatków.
  • Masa netto: 250 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero 250 g

BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero to włoska klasyka w najlepszym wydaniu. Wytwarzany z najwyższej jakości ekologicznej semoliny z pszenicy durum, charakteryzuje się sprężystą teksturą i doskonałą zdolnością wchłaniania sosów.

  • Autentyczna włoska jakość – produkowany tradycyjnymi metodami z ekologicznej semoliny durum.
  • Idealna tekstura – sprężysty i delikatny, świetnie łączy się z sosami.
  • Wszechstronny w kuchni – doskonały do klasycznych dań włoskich, takich jak tagliatelle al ragu czy carbonara.
  • Bez sztucznych dodatków – w 100% naturalny skład, bez konserwantów i barwników
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Informacja alergenna: Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
  • Wartość energetyczna:
    1483 kJ / 353 kcal
  • Tłuszcz:
    1,2 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,2 g
  • Węglowodany:
    72 g
  • w tym cukry:
    2,5 g
  • Błonnik:
    3,0 g
  • Białko:
    12 g
  • Sól:
    0 g
Pojemność:
250 G
Składniki:
Woda Semolina
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru
Opis

BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero 250 g

BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero to włoska klasyka w najlepszym wydaniu. Wytwarzany z najwyższej jakości ekologicznej semoliny z pszenicy durum, charakteryzuje się sprężystą teksturą i doskonałą zdolnością wchłaniania sosów.

  • Autentyczna włoska jakość – produkowany tradycyjnymi metodami z ekologicznej semoliny durum.
  • Idealna tekstura – sprężysty i delikatny, świetnie łączy się z sosami.
  • Wszechstronny w kuchni – doskonały do klasycznych dań włoskich, takich jak tagliatelle al ragu czy carbonara.
  • Bez sztucznych dodatków – w 100% naturalny skład, bez konserwantów i barwników
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Informacja alergenna: Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.

Składniki aktywne:

  • WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
  • Wartość energetyczna:
    1483 kJ / 353 kcal
  • Tłuszcz:
    1,2 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,2 g
  • Węglowodany:
    72 g
  • w tym cukry:
    2,5 g
  • Błonnik:
    3,0 g
  • Białko:
    12 g
  • Sól:
    0 g
Pojemność:
250 G
Składniki:
Woda Semolina
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...