Makaron z płaskurki gniazda tagliatelle Alce Nero 250 g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- - 10 % taniej
- Bestseller
BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero 250 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 2 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Makaron ze składników najwyższej jakości.
- Bez sztucznych dodatków.
- Masa netto: 250 g.
6,99 zł
6,29 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Makaron ze składników najwyższej jakości.
- Bez sztucznych dodatków.
- Masa netto: 250 g.
Opis
BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero 250 g
BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero to włoska klasyka w najlepszym wydaniu. Wytwarzany z najwyższej jakości ekologicznej semoliny z pszenicy durum, charakteryzuje się sprężystą teksturą i doskonałą zdolnością wchłaniania sosów.
- Autentyczna włoska jakość – produkowany tradycyjnymi metodami z ekologicznej semoliny durum.
- Idealna tekstura – sprężysty i delikatny, świetnie łączy się z sosami.
- Wszechstronny w kuchni – doskonały do klasycznych dań włoskich, takich jak tagliatelle al ragu czy carbonara.
- Bez sztucznych dodatków – w 100% naturalny skład, bez konserwantów i barwników
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Informacja alergenna: Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość energetyczna:1483 kJ / 353 kcal
-
Tłuszcz:1,2 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,2 g
-
Węglowodany:72 g
-
w tym cukry:2,5 g
-
Błonnik:3,0 g
-
Białko:12 g
-
Sól:0 g
Pojemność:
250 G
Składniki:
Woda
Semolina
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez dodatku cukru
Opis
BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero 250 g
BIO Makaron semolinowy tagliatelle Alce Nero to włoska klasyka w najlepszym wydaniu. Wytwarzany z najwyższej jakości ekologicznej semoliny z pszenicy durum, charakteryzuje się sprężystą teksturą i doskonałą zdolnością wchłaniania sosów.
- Autentyczna włoska jakość – produkowany tradycyjnymi metodami z ekologicznej semoliny durum.
- Idealna tekstura – sprężysty i delikatny, świetnie łączy się z sosami.
- Wszechstronny w kuchni – doskonały do klasycznych dań włoskich, takich jak tagliatelle al ragu czy carbonara.
- Bez sztucznych dodatków – w 100% naturalny skład, bez konserwantów i barwników
sposób użycia
Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki
Składniki: mąka z PSZENICY durum*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Alergeny
Informacja alergenna: Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość energetyczna:1483 kJ / 353 kcal
-
Tłuszcz:1,2 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,2 g
-
Węglowodany:72 g
-
w tym cukry:2,5 g
-
Błonnik:3,0 g
-
Białko:12 g
-
Sól:0 g
Cechy produktu
Pojemność:
250 G
Składniki:
Woda
Semolina
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez dodatku cukru
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.