• Bestseller

Makaron z groszku Bartolini 250 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 3 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5901902002053

Najważniejsze cechy:

  • Źródło kwasu foliowego, żelaza, fosforu, witaminy B1
  • Wysoka zawartość białka
  • Masa netto: 250 g 
10,49 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 2 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5901902002053

Najważniejsze cechy:

  • Źródło kwasu foliowego, żelaza, fosforu, witaminy B1
  • Wysoka zawartość białka
  • Masa netto: 250 g 
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Inne warianty tego produktu

Opis

Makaron z groszku Bartolini 250 g to produkt wyrabiany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Cechuje go zielony kolor i delikatny groszkowy smak, świetnie komponuje się z sosami warzywnymi oraz jako składnik zapiekanek. Makaron z zielonego groszku jest ceniony szczególnie ze względu na wysoką zawartość białka (22g w 100g suchego produktu). Stanowi także doskonałe źródło mikro i makroelementów, w tym: żelaza, fosforu, kwasu foliowego i tiaminy. Witamina B1 (tiamina) pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji układu nerwowego oraz wspiera układ krążenia i pracę serca.

Sposób przygotowania:

Wrzucić do osolonego wrzątku (100g makaronu na 1l wody), gotować 5-8 min. Po gotowaniu przelać zimną wodą.

Skład: 100 % mąka z zielonego groszku

Produkt może zawierać śladowe ilości jaj, soi i glutenu.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100 g (po ugotowaniu)
  • Wartość energetyczna
    589 kj/139 kcal
  • Tłuszcz całkowity
    0,8 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,2 g
  • Węglowodany przyswajalne
    21 g
  • w tym cukry
    1,2 g
  • Błonnik
    4,6 g
  • Białko
    9,7 g
  • Sól
    0,01 g
  • Żelazo
    3,2 mg (23 %*)
  • Fosfor
    154 mg (22 %*)
  • Kwas foliowy
    55,0 μg (28 %*)
  • Tiamina (witamina B1)
    0,20 mg (18 %*)
  • * % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu
Certyfikat:
Ekologiczny
Opis

Makaron z groszku Bartolini 250 g to produkt wyrabiany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Cechuje go zielony kolor i delikatny groszkowy smak, świetnie komponuje się z sosami warzywnymi oraz jako składnik zapiekanek. Makaron z zielonego groszku jest ceniony szczególnie ze względu na wysoką zawartość białka (22g w 100g suchego produktu). Stanowi także doskonałe źródło mikro i makroelementów, w tym: żelaza, fosforu, kwasu foliowego i tiaminy. Witamina B1 (tiamina) pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji układu nerwowego oraz wspiera układ krążenia i pracę serca.

Sposób przygotowania:

Wrzucić do osolonego wrzątku (100g makaronu na 1l wody), gotować 5-8 min. Po gotowaniu przelać zimną wodą.

Skład: 100 % mąka z zielonego groszku

Produkt może zawierać śladowe ilości jaj, soi i glutenu.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza w 100 g (po ugotowaniu)
  • Wartość energetyczna
    589 kj/139 kcal
  • Tłuszcz całkowity
    0,8 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,2 g
  • Węglowodany przyswajalne
    21 g
  • w tym cukry
    1,2 g
  • Błonnik
    4,6 g
  • Białko
    9,7 g
  • Sól
    0,01 g
  • Żelazo
    3,2 mg (23 %*)
  • Fosfor
    154 mg (22 %*)
  • Kwas foliowy
    55,0 μg (28 %*)
  • Tiamina (witamina B1)
    0,20 mg (18 %*)
  • * % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu
Certyfikat:
Ekologiczny

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...