Kategorie

Filtruj:
Cena:
Producent:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Składniki:
Dla kogo?:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Dieta:
+ pokaż więcej - pokaż mniej
Certyfikat:
Postać:
Pojemność:
Cechy dodatkowe:

Kakao i karob

Naturalne kakao w sproszkowanej formie pozyskiwane jest z ziaren kakaowca i może być wykorzystywane na wiele sposobów. Kakao kojarzy się z czekoladą, ponieważ zazwyczaj stanowi jeden z jej głównych składników, naturalne kakao można jednak wykorzystać także jako dodatek do ciast czy deserów, jak również przyrządzić samodzielnie z wodą lub mlekiem w formie dodającego energii napoju.

Czytaj więcej +

Naturalne kakao w sproszkowanej formie pozyskiwane jest z ziaren kakaowca i może być wykorzystywane na wiele sposobów. Kakao kojarzy się z czekoladą, ponieważ zazwyczaj stanowi jeden z jej głównych składników, naturalne kakao można jednak wykorzystać także jako dodatek do ciast czy deserów, jak również przyrządzić samodzielnie z wodą lub mlekiem w formie dodającego energii napoju.

Czytaj mniej -
Widok:
Produktów: 6
Loading...