Targroch Len złoty ziarno 500 g
- Bestseller
Pasta migdałowa Targroch 300 g
Najważniejsze cechy:
- 100% naturalna – wykonana wyłącznie z prażonych migdałów
- Bez dodatku oleju palmowego, soli i cukru,
- Masa netto: 300 g
Najważniejsze cechy:
- 100% naturalna – wykonana wyłącznie z prażonych migdałów
- Bez dodatku oleju palmowego, soli i cukru,
- Masa netto: 300 g
Opis
Pasta migdałowa Targroch 300 g
Pasta migdałowa Targroch to 100% naturalny produkt stworzony wyłącznie z prażonych migdałów, bez żadnych dodatków. Opakowanie o pojemności 300 g zapewnia wygodne użytkowanie i dłuższą trwałość produktu.
Pasta migdałowa Targroch nie zawiera oleju palmowego, soli ani cukru, co czyni ją czystym i naturalnym wyborem dla osób poszukujących prostych i zdrowych składników w swojej diecie.
Marka Targroch jest znana z oferowania produktów wysokiej jakości, a ich pasta migdałowa to przykład zaangażowania w dostarczanie naturalnych i prostych składników.
Pasta migdałowa - zastosowanie
- Na kanapkach – jako smarowidło zamiast masła lub dżemu,
- Do ciast i deserów – dodatek do kremów, nadzień i wypieków,
- Do naleśników – jako nadzienie lub polewa,
- Do przekąsek – jako dip do owoców lub wafli ryżowych,
- Do sosów i marynat – dodatek do dań wytrawnych, nadający głęboki, orzechowy smak.
Przechowywanie:
- Przechowywać w temperaturze pokojowej,
- Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca,
- Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym – wystarczy wymieszać przed użyciem.
Składniki: 100 % Migdały prażone
Pasta migdałowa Targroch jest produktem w 100% naturalnym, stworzonym wyłącznie z prażonych migdałów, jednak w zakładzie produkcyjnym pakowane są również inne produkty, które mogą stanowić potencjalne alergeny.
Informacje o alergenach:
- Produkty zawierające gluten,
- Orzeszki ziemne,
- Soja,
- Różne orzechy,
- Sezam.
Dla osób z alergią na orzechy, gluten, soję lub sezam zaleca się szczególną ostrożność przy spożywaniu produktu.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna2528 kJ / 602 kcal
-
Tłuszcz50,6 g
-
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone3,9 g
-
Węglowodany9,5 g
-
- w tym cukry5 g
-
Błonnik10,4 g
-
Białko21,9 g
-
Sól*0,07 g
-
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pasta migdałowa Targroch 300 g
Pasta migdałowa Targroch to 100% naturalny produkt stworzony wyłącznie z prażonych migdałów, bez żadnych dodatków. Opakowanie o pojemności 300 g zapewnia wygodne użytkowanie i dłuższą trwałość produktu.
Pasta migdałowa Targroch nie zawiera oleju palmowego, soli ani cukru, co czyni ją czystym i naturalnym wyborem dla osób poszukujących prostych i zdrowych składników w swojej diecie.
Marka Targroch jest znana z oferowania produktów wysokiej jakości, a ich pasta migdałowa to przykład zaangażowania w dostarczanie naturalnych i prostych składników.
Pasta migdałowa - zastosowanie
- Na kanapkach – jako smarowidło zamiast masła lub dżemu,
- Do ciast i deserów – dodatek do kremów, nadzień i wypieków,
- Do naleśników – jako nadzienie lub polewa,
- Do przekąsek – jako dip do owoców lub wafli ryżowych,
- Do sosów i marynat – dodatek do dań wytrawnych, nadający głęboki, orzechowy smak.
Przechowywanie:
- Przechowywać w temperaturze pokojowej,
- Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca,
- Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym – wystarczy wymieszać przed użyciem.
Składniki: 100 % Migdały prażone
Pasta migdałowa Targroch jest produktem w 100% naturalnym, stworzonym wyłącznie z prażonych migdałów, jednak w zakładzie produkcyjnym pakowane są również inne produkty, które mogą stanowić potencjalne alergeny.
Informacje o alergenach:
- Produkty zawierające gluten,
- Orzeszki ziemne,
- Soja,
- Różne orzechy,
- Sezam.
Dla osób z alergią na orzechy, gluten, soję lub sezam zaleca się szczególną ostrożność przy spożywaniu produktu.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna2528 kJ / 602 kcal
-
Tłuszcz50,6 g
-
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone3,9 g
-
Węglowodany9,5 g
-
- w tym cukry5 g
-
Błonnik10,4 g
-
Białko21,9 g
-
Sól*0,07 g
-
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.