• Bestseller

Pasta migdałowa Targroch 300 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 5 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229007865

Najważniejsze cechy:

  • 100% naturalna – wykonana wyłącznie z prażonych migdałów
  • Bez dodatku oleju palmowego, soli i cukru,
  • Masa netto: 300 g
22,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 5 punktów.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229007865

Najważniejsze cechy:

  • 100% naturalna – wykonana wyłącznie z prażonych migdałów
  • Bez dodatku oleju palmowego, soli i cukru,
  • Masa netto: 300 g
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Pasta migdałowa Targroch 300 g

Pasta migdałowa Targroch to 100% naturalny produkt stworzony wyłącznie z prażonych migdałów, bez żadnych dodatków. Opakowanie o pojemności 300 g zapewnia wygodne użytkowanie i dłuższą trwałość produktu.

Pasta migdałowa Targroch nie zawiera oleju palmowego, soli ani cukru, co czyni ją czystym i naturalnym wyborem dla osób poszukujących prostych i zdrowych składników w swojej diecie.

Marka Targroch jest znana z oferowania produktów wysokiej jakości, a ich pasta migdałowa to przykład zaangażowania w dostarczanie naturalnych i prostych składników.

Pasta migdałowa - zastosowanie

  • Na kanapkach – jako smarowidło zamiast masła lub dżemu,
  • Do ciast i deserów – dodatek do kremów, nadzień i wypieków,
  • Do naleśników – jako nadzienie lub polewa,
  • Do przekąsek – jako dip do owoców lub wafli ryżowych,
  • Do sosów i marynat – dodatek do dań wytrawnych, nadający głęboki, orzechowy smak.

Przechowywanie:

  • Przechowywać w temperaturze pokojowej,
  • Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca,
  • Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym – wystarczy wymieszać przed użyciem.

Składniki: 100 % Migdały prażone

Pasta migdałowa Targroch jest produktem w 100% naturalnym, stworzonym wyłącznie z prażonych migdałów, jednak w zakładzie produkcyjnym pakowane są również inne produkty, które mogą stanowić potencjalne alergeny.

Informacje o alergenach:

  • Produkty zawierające gluten,
  • Orzeszki ziemne,
  • Soja,
  • Różne orzechy,
  • Sezam.

Dla osób z alergią na orzechy, gluten, soję lub sezam zaleca się szczególną ostrożność przy spożywaniu produktu. 

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza
    100 g
  • Wartość energetyczna
    2528 kJ / 602 kcal
  • Tłuszcz
    50,6 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    3,9 g
  • Węglowodany
    9,5 g
  • - w tym cukry
    5 g
  • Błonnik
    10,4 g
  • Białko
    21,9 g
  • Sól*
    0,07 g
  • *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pojemność:
300 G
Składniki:
Migdały
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru
Postać:
Pasta
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla początkujących Dla sportowca^
Opis

Pasta migdałowa Targroch 300 g

Pasta migdałowa Targroch to 100% naturalny produkt stworzony wyłącznie z prażonych migdałów, bez żadnych dodatków. Opakowanie o pojemności 300 g zapewnia wygodne użytkowanie i dłuższą trwałość produktu.

Pasta migdałowa Targroch nie zawiera oleju palmowego, soli ani cukru, co czyni ją czystym i naturalnym wyborem dla osób poszukujących prostych i zdrowych składników w swojej diecie.

Marka Targroch jest znana z oferowania produktów wysokiej jakości, a ich pasta migdałowa to przykład zaangażowania w dostarczanie naturalnych i prostych składników.

Pasta migdałowa - zastosowanie

  • Na kanapkach – jako smarowidło zamiast masła lub dżemu,
  • Do ciast i deserów – dodatek do kremów, nadzień i wypieków,
  • Do naleśników – jako nadzienie lub polewa,
  • Do przekąsek – jako dip do owoców lub wafli ryżowych,
  • Do sosów i marynat – dodatek do dań wytrawnych, nadający głęboki, orzechowy smak.

Przechowywanie:

  • Przechowywać w temperaturze pokojowej,
  • Po otwarciu spożyć w ciągu 1 miesiąca,
  • Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym – wystarczy wymieszać przed użyciem.

Składniki: 100 % Migdały prażone

Pasta migdałowa Targroch jest produktem w 100% naturalnym, stworzonym wyłącznie z prażonych migdałów, jednak w zakładzie produkcyjnym pakowane są również inne produkty, które mogą stanowić potencjalne alergeny.

Informacje o alergenach:

  • Produkty zawierające gluten,
  • Orzeszki ziemne,
  • Soja,
  • Różne orzechy,
  • Sezam.

Dla osób z alergią na orzechy, gluten, soję lub sezam zaleca się szczególną ostrożność przy spożywaniu produktu. 

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza
    100 g
  • Wartość energetyczna
    2528 kJ / 602 kcal
  • Tłuszcz
    50,6 g
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    3,9 g
  • Węglowodany
    9,5 g
  • - w tym cukry
    5 g
  • Błonnik
    10,4 g
  • Białko
    21,9 g
  • Sól*
    0,07 g
  • *Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pojemność:
300 G
Składniki:
Migdały
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru
Postać:
Pasta
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla początkujących Dla sportowca^

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...