- Obecnie brak na stanie
- Bestseller
Masło arachidowe z solą himalajską Maslove 290 g
Najważniejsze cechy:
TERMIN WAŻNOŚCI: 11.08.2024r.- Źródło wielu cennych substancji odżywczych.
- Bez oleju palmowego i sztucznych dodatków.
- Masa netto: 290g.
Najważniejsze cechy:
TERMIN WAŻNOŚCI: 11.08.2024r.- Źródło wielu cennych substancji odżywczych.
- Bez oleju palmowego i sztucznych dodatków.
- Masa netto: 290g.
Opis
Masło arachidowe z solą himalajską Maslove 290 g
Masło arachidowe z solą himalajską to coś, co tygryski lubią najbardziej. Rozpływająca się w ustach pasta z naturalnych orzechów arachidowych, czyli popularnych fistaszków jest zdrową i pyszną alternatywą dla słodyczy i słonych przekąsek. Masło orzechowe jest posolone krystaliczną solą himalajską uważaną za najczystszy gatunek, pochodzącą z pasm górskich Himalajów. Efektem jest przepyszne, kremowe masło solone, którym wzbogacisz wiele potraw i przekąsek. Takich jak np. lody domowe orzechowe, naleśniki, kanapki, sałatki czy makaron.
Czy wiesz, że orzechy arachidowe są źródłem wielu cennych substancji odżywczych? Po pierwsze dostarczają wielonienasyconych kwasów tłuszczowych i przeciwutleniaczy. Po drugie mają wysoką zawartość białka (26g białka na 100g produktu w opakowaniu masła 290g). Pozwala to włączyć miazgę z orzechów solonych do diety wegetariańskiej, diety sportowca i zdrowego codziennego jadłospisu.
Słone orzeszki ziemne przed zmieleniem poddawane są procesowi delikatnego prażenia. W ten sposób produkt długo zachowuje świeżość bez konieczności stosowania konserwantów i polepszaczy smaku. Miazgi i pasty z orzechów Maslove nie zawierają w składzie oleju palmowego i żadnych E. Masło arachidowe z solą to zdrowy, w 100% naturalny produkt pełen pyszności i zdrowia.
Masło solone
Czy masło z solą może być zdrowe? Tak! Masło arachidowe z solą himalajską Maslove to produkt nie tylko pyszny, ale również w pełni zdrowy. Przygotowane jest z najwyższej jakości orzechów arachidowych oraz soli himalajskiej. Produkt zawiera wyłącznie naturalne składniki – bez polepszaczy smaku, konserwantów i innych, zbędnych dodatków.
Pyszne masło orzechowe solone wytwarzane jest w Polsce, a dokładniej w manufakturze Maslove, która mieści się w Supraślu. Produkowane jest w niskiej temperaturze, co sprawia, że zachowuje wszystkie składniki odżywcze. Dzięki swojej wyjątkowo delikatniej konsystencji i połączeniu orzechów arachidowych z solą himalajską, masło Maslove zapewni Ci najlepsze doznania smakowe. Masło z solą to bez wątpienia idealny pomysł na szybką przekąskę, gdy masz ochotę na coś słonego, a jednocześnie zdrowego. Jest ono bowiem doskonałym źródłem błonnika, który wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego, wspomaga metabolizm i pozwala szybko osiągnąć uczucie sytości.
Wybierając masło orzechowe solone na bazie arachidów oraz soli himalajskiej zadbasz o swoje zdrowie i dobre samopoczucie. Poprawisz kondycję naczyń krwionośnych, jak również serca. Spożywaj je regularnie, a pomoże Ci również zwalczać infekcje w Twoim organizmie. Spróbuj i przekonaj się na sam.
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100g
-
Wartość energetyczna:2403 kJ / 581 kcal
-
Tłuszcz:46,1 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:6,1 g
-
Węglowodany:12 g
-
w tym cukry:6,4 g
-
Błonnik:8,5 g
-
Białko:26 g
-
Sól:1,04 g
Masło arachidowe z solą himalajską Maslove 290 g
Masło arachidowe z solą himalajską to coś, co tygryski lubią najbardziej. Rozpływająca się w ustach pasta z naturalnych orzechów arachidowych, czyli popularnych fistaszków jest zdrową i pyszną alternatywą dla słodyczy i słonych przekąsek. Masło orzechowe jest posolone krystaliczną solą himalajską uważaną za najczystszy gatunek, pochodzącą z pasm górskich Himalajów. Efektem jest przepyszne, kremowe masło solone, którym wzbogacisz wiele potraw i przekąsek. Takich jak np. lody domowe orzechowe, naleśniki, kanapki, sałatki czy makaron.
Czy wiesz, że orzechy arachidowe są źródłem wielu cennych substancji odżywczych? Po pierwsze dostarczają wielonienasyconych kwasów tłuszczowych i przeciwutleniaczy. Po drugie mają wysoką zawartość białka (26g białka na 100g produktu w opakowaniu masła 290g). Pozwala to włączyć miazgę z orzechów solonych do diety wegetariańskiej, diety sportowca i zdrowego codziennego jadłospisu.
Słone orzeszki ziemne przed zmieleniem poddawane są procesowi delikatnego prażenia. W ten sposób produkt długo zachowuje świeżość bez konieczności stosowania konserwantów i polepszaczy smaku. Miazgi i pasty z orzechów Maslove nie zawierają w składzie oleju palmowego i żadnych E. Masło arachidowe z solą to zdrowy, w 100% naturalny produkt pełen pyszności i zdrowia.
Masło solone
Czy masło z solą może być zdrowe? Tak! Masło arachidowe z solą himalajską Maslove to produkt nie tylko pyszny, ale również w pełni zdrowy. Przygotowane jest z najwyższej jakości orzechów arachidowych oraz soli himalajskiej. Produkt zawiera wyłącznie naturalne składniki – bez polepszaczy smaku, konserwantów i innych, zbędnych dodatków.
Pyszne masło orzechowe solone wytwarzane jest w Polsce, a dokładniej w manufakturze Maslove, która mieści się w Supraślu. Produkowane jest w niskiej temperaturze, co sprawia, że zachowuje wszystkie składniki odżywcze. Dzięki swojej wyjątkowo delikatniej konsystencji i połączeniu orzechów arachidowych z solą himalajską, masło Maslove zapewni Ci najlepsze doznania smakowe. Masło z solą to bez wątpienia idealny pomysł na szybką przekąskę, gdy masz ochotę na coś słonego, a jednocześnie zdrowego. Jest ono bowiem doskonałym źródłem błonnika, który wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego, wspomaga metabolizm i pozwala szybko osiągnąć uczucie sytości.
Wybierając masło orzechowe solone na bazie arachidów oraz soli himalajskiej zadbasz o swoje zdrowie i dobre samopoczucie. Poprawisz kondycję naczyń krwionośnych, jak również serca. Spożywaj je regularnie, a pomoże Ci również zwalczać infekcje w Twoim organizmie. Spróbuj i przekonaj się na sam.
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100g
-
Wartość energetyczna:2403 kJ / 581 kcal
-
Tłuszcz:46,1 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:6,1 g
-
Węglowodany:12 g
-
w tym cukry:6,4 g
-
Błonnik:8,5 g
-
Białko:26 g
-
Sól:1,04 g