- Bestseller
Orzechy nerkowca Targroch - 500 g
Najważniejsze cechy:
- Bogate źródło energii.
- Smaczna przekąska.
- Zawierają mnóstwo witamin i minerałów.
- Masa netto: 500 g.
Najważniejsze cechy:
- Bogate źródło energii.
- Smaczna przekąska.
- Zawierają mnóstwo witamin i minerałów.
- Masa netto: 500 g.
Opis
Orzechy nerkowca Targroch - 500 g
Orzechy nerkowca Targroch można jeść w przeróżnej postaci: prażone, solone, a także oblane czekoladą. Jednak najlepiej smakują surowe, gdyż są zdrowsze, a do tego odznaczają się oryginalnym, delikatnym, lekko słodkim smakiem. Orzechy te są znakomitą bazą do deserów. Coraz bardziej popularna staje się pasta z orzechów nerkowca.
Orzechy nerkowca są naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
- Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
Zalecane dzienne spożycie
Skład: Orzechy nerkowca 100%.
Co zawierają orzechy nerkowca?
- żelazo – główny składnik hemoglobiny, wspomaga produkcję czerwonych krwinek, wpływa na odporność;
- magnez – przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, wpływa na zdrowy wzrost mięśni i ich regenerację, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni i układu nerwowego;
- cynk – minerał znany ze swych właściwości, wspomagających działanie układu immunologicznego, dba o zdrowie skóry, włosów i paznokci.
Ostrzeżenia i informacja alergenna
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna2533 kJ / 603 kcal
-
Tłuszcz46,3 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone9,2 g
-
Węglowodany29,7 g
-
w tym cukry5,0 g
-
Błonnik3,0 g
-
Białko15,3 g
-
Sól**0,04 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Orzechy nerkowca Targroch - 500 g
Orzechy nerkowca Targroch można jeść w przeróżnej postaci: prażone, solone, a także oblane czekoladą. Jednak najlepiej smakują surowe, gdyż są zdrowsze, a do tego odznaczają się oryginalnym, delikatnym, lekko słodkim smakiem. Orzechy te są znakomitą bazą do deserów. Coraz bardziej popularna staje się pasta z orzechów nerkowca.
Orzechy nerkowca są naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
- Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
Zalecane dzienne spożycie
Skład: Orzechy nerkowca 100%.
Co zawierają orzechy nerkowca?
- żelazo – główny składnik hemoglobiny, wspomaga produkcję czerwonych krwinek, wpływa na odporność;
- magnez – przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, wpływa na zdrowy wzrost mięśni i ich regenerację, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni i układu nerwowego;
- cynk – minerał znany ze swych właściwości, wspomagających działanie układu immunologicznego, dba o zdrowie skóry, włosów i paznokci.
Ostrzeżenia i informacja alergenna
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna2533 kJ / 603 kcal
-
Tłuszcz46,3 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone9,2 g
-
Węglowodany29,7 g
-
w tym cukry5,0 g
-
Błonnik3,0 g
-
Białko15,3 g
-
Sól**0,04 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.