BIO Makaron z ciecierzycy Penne - bezglutenowy - Bartolini 250 g
BIO Makaron z jaj zielononóżki fala Sielska Kluska Bartolini 250 g
Najważniejsze cechy:
- 100% naturalny skład – ekologiczna semolina durum i świeże jaja od kur zielononóżek (9%)
- Intensywny żółty kolor i wyjątkowy smak dzięki zawartości jaj zielononóżki
- Masa netto: 250 g
Najważniejsze cechy:
- 100% naturalny skład – ekologiczna semolina durum i świeże jaja od kur zielononóżek (9%)
- Intensywny żółty kolor i wyjątkowy smak dzięki zawartości jaj zielononóżki
- Masa netto: 250 g
Opis
BIO Makaron z jaj zielononóżki fala Sielska Kluska Bartolini 250 g
BIO Makaron z jaj zielononóżki fala Sielska Kluska Bartolini to produkt, który łączy tradycję z najwyższą jakością składników ekologicznych. Powstał z semoliny durum i świeżych jaj od kur zielononóżek, które pochodzą z małych, polskich gospodarstw, gdzie zwierzęta hodowane są na wolnym wybiegu. Dzięki 9% zawartości jaj makaron charakteryzuje się intensywnie żółtym kolorem i charakterystycznym smakiem, który docenią miłośnicy domowej kuchni.
BIO Makaron z jaj zielononóżki posiada certyfikat BIO, co potwierdza ekologiczne pochodzenie składników i brak sztucznych dodatków. Dzięki swojej falistej strukturze doskonale sprawdza się w tradycyjnych zupach oraz daniach głównych, podkreślając ich wyjątkowy smak i konsystencję.
- Sposób przygotowania: gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 6-8 minut
- Nie wymaga hartowania – zachowuje idealną konsystencję i sprężystość
- Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i wilgoci
- Świetnie sprawdza się jako dodatek do tradycyjnych zup, dań głównych i makaronowych specjałów
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA od kur zielononóżek* (9 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt może zawierać gorczycę.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna1528 kJ / 360 kcal
-
Tłuszcz2,2 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,6 g
-
Węglowodany72 g
-
w tym cukry1,6 g
-
Błonnik1,8 g
-
Białko13 g
-
Sól0,04 g
BIO Makaron z jaj zielononóżki fala Sielska Kluska Bartolini 250 g
BIO Makaron z jaj zielononóżki fala Sielska Kluska Bartolini to produkt, który łączy tradycję z najwyższą jakością składników ekologicznych. Powstał z semoliny durum i świeżych jaj od kur zielononóżek, które pochodzą z małych, polskich gospodarstw, gdzie zwierzęta hodowane są na wolnym wybiegu. Dzięki 9% zawartości jaj makaron charakteryzuje się intensywnie żółtym kolorem i charakterystycznym smakiem, który docenią miłośnicy domowej kuchni.
BIO Makaron z jaj zielononóżki posiada certyfikat BIO, co potwierdza ekologiczne pochodzenie składników i brak sztucznych dodatków. Dzięki swojej falistej strukturze doskonale sprawdza się w tradycyjnych zupach oraz daniach głównych, podkreślając ich wyjątkowy smak i konsystencję.
- Sposób przygotowania: gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 6-8 minut
- Nie wymaga hartowania – zachowuje idealną konsystencję i sprężystość
- Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu, z dala od źródeł ciepła i wilgoci
- Świetnie sprawdza się jako dodatek do tradycyjnych zup, dań głównych i makaronowych specjałów
SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA od kur zielononóżek* (9 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt może zawierać gorczycę.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna1528 kJ / 360 kcal
-
Tłuszcz2,2 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,6 g
-
Węglowodany72 g
-
w tym cukry1,6 g
-
Błonnik1,8 g
-
Białko13 g
-
Sól0,04 g