BIO Makaron lasagne Alce Nero 250 g
BIO Makaron razowy spaghetti Alce Nero 500 g
Opis
BIO Makaron razowy spaghetti Alce Nero 500 g
BIO Makaron razowy spaghetti Alce Nero jest wytwarzany wyłącznie z organicznej pszenicy durum, która produkowana jest przez mielenie całego ziarna, bez sztucznych dodatków. Bio Makaron spaghetti Alce Nero jest bogaty w błonnik. Doskonale nadaje się do łączenia z sosami pomidorowymi lub warzywnymi.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g
-
Wartość energetyczna:1453 kJ / 346 kcal
-
Tłuszcz:2,1 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,4 g
-
Węglowodany :66 g
-
w tym cukry:3,2 g
-
Błonnik:7,7 g
-
Białko:12 g
-
Sól:0 g
BIO Makaron razowy spaghetti Alce Nero 500 g
BIO Makaron razowy spaghetti Alce Nero jest wytwarzany wyłącznie z organicznej pszenicy durum, która produkowana jest przez mielenie całego ziarna, bez sztucznych dodatków. Bio Makaron spaghetti Alce Nero jest bogaty w błonnik. Doskonale nadaje się do łączenia z sosami pomidorowymi lub warzywnymi.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g
-
Wartość energetyczna:1453 kJ / 346 kcal
-
Tłuszcz:2,1 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,4 g
-
Węglowodany :66 g
-
w tym cukry:3,2 g
-
Błonnik:7,7 g
-
Białko:12 g
-
Sól:0 g