Syrop z tymianku i dzikiej róży Apotheke - 250g - BIO
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Makaron ryżowy świderek Apotheke 250g BIO
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 21 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Bez glutenu.
- Odpowiedni dla wegetarian i wegan.
- Idealny dodatek do różnorodnych dań.
Darmowa dostawa od 120 zł!
-0,00 zł
z kodem: Darmowa120
12,59 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Bez glutenu.
- Odpowiedni dla wegetarian i wegan.
- Idealny dodatek do różnorodnych dań.
Opis
Makaron ryżowy świderek Apotheke 250g BIO
Makaron ryżowy świderek Apotheke to wyjątkowy produkt, który przypadnie do gustu zarówno miłośnikom kuchni azjatyckiej, jak i osobom poszukującym alternatywnych opcji dla tradycyjnego makaronu. Wykonany z wysokiej jakości składników, ten delikatny i lekki makaron jest idealnym dodatkiem do różnorodnych dań.Sposób przygotowania
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 stopni Celsjusza i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.Składniki
mąka ryżowa* 90 %, skrobia z tapioki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal Tłuszcz: 2,0 g w tym kwasy nasycone: 0,5 g Węglowodany: 76 g w tym cukry: 0,7 g Błonnik: 2,6 g Białko: 7,0 g Sól: 0,01 g
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez glutenu
Opis
Makaron ryżowy świderek Apotheke 250g BIO
Makaron ryżowy świderek Apotheke to wyjątkowy produkt, który przypadnie do gustu zarówno miłośnikom kuchni azjatyckiej, jak i osobom poszukującym alternatywnych opcji dla tradycyjnego makaronu. Wykonany z wysokiej jakości składników, ten delikatny i lekki makaron jest idealnym dodatkiem do różnorodnych dań.
sposób użycia
Sposób przygotowania
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 stopni Celsjusza i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych.
Składniki
Składniki
mąka ryżowa* 90 %, skrobia z tapioki*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal Tłuszcz: 2,0 g w tym kwasy nasycone: 0,5 g Węglowodany: 76 g w tym cukry: 0,7 g Błonnik: 2,6 g Białko: 7,0 g Sól: 0,01 g
Cechy produktu
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez glutenu
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.