BIO Makaron razowy pszenny rurka Babalscy 400 g
- Bestseller
BIO Makaron razowy owsiany świderek Babalscy 400 g
Najważniejsze cechy:
- Niezwykle delikatny smak.
- Bogaty w łatwo przyswajalne tłuszcze i proteiny.
- Zawiera minerały i witaminy.
- Masa netto: 400 g.
Najważniejsze cechy:
- Niezwykle delikatny smak.
- Bogaty w łatwo przyswajalne tłuszcze i proteiny.
- Zawiera minerały i witaminy.
- Masa netto: 400 g.
Opis
BIO Makaron razowy owsiany świderek Babalscy 400 g
Makaron owsiany wyprodukowany z mąki razowej owsianej. Doskonały do sosów, zup, zapiekanek. Pyszny makaron o niezwykle delikatnym smaku. Produkty z owsa mają wysoką wartość odżywczą, są bogate w łatwo przyswajalne tłuszcze i proteiny, a także w wapń, żelazo, fosfor, jod, witaminy z grupy B i witaminę E.
Owies to ziarno pochodzące z Azji, które już od dwóch tysiącleci gości na naszych stołach. Jest to zboże posiadające tak wiele właściwości zdrowotnych, farmaceutycznych i kosmetycznych, że zostało uznane jako rodzaj żywności funkcjonalnej.
Dania z makaronu owsianego
Właśnie ze względu na wszystkie właściwości, produkty na bazie owsa czynią potrawy pro zdrowotnymi. Makron z razowej mąki owsianej pozwala cieszyć się wyjątkowym smakiem posiłków. Idealnie nadaje się jako składnik zup, zapiekanek, dań mięsnych i jarskich oraz jako ulubiony deser wszystkich dzieci podany z twarogiem oraz musem owocowym.
Właściwości makaronu owsianego
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100 g
-
Wartość energetyczna:1634,72 kJ / 387,1 kcal
-
Tłuszcz:6,56 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:1,12 g
-
Węglowodany:70,76 g
-
w tym cukry:2,45 g
-
Błonnik:4,51 g
-
Białko:9 g
-
Sól:0,08 g
BIO Makaron razowy owsiany świderek Babalscy 400 g
Makaron owsiany wyprodukowany z mąki razowej owsianej. Doskonały do sosów, zup, zapiekanek. Pyszny makaron o niezwykle delikatnym smaku. Produkty z owsa mają wysoką wartość odżywczą, są bogate w łatwo przyswajalne tłuszcze i proteiny, a także w wapń, żelazo, fosfor, jod, witaminy z grupy B i witaminę E.
Owies to ziarno pochodzące z Azji, które już od dwóch tysiącleci gości na naszych stołach. Jest to zboże posiadające tak wiele właściwości zdrowotnych, farmaceutycznych i kosmetycznych, że zostało uznane jako rodzaj żywności funkcjonalnej.
Dania z makaronu owsianego
Właśnie ze względu na wszystkie właściwości, produkty na bazie owsa czynią potrawy pro zdrowotnymi. Makron z razowej mąki owsianej pozwala cieszyć się wyjątkowym smakiem posiłków. Idealnie nadaje się jako składnik zup, zapiekanek, dań mięsnych i jarskich oraz jako ulubiony deser wszystkich dzieci podany z twarogiem oraz musem owocowym.
Właściwości makaronu owsianego
Składniki aktywne:
-
Wartości odżywcze w 100 g
-
Wartość energetyczna:1634,72 kJ / 387,1 kcal
-
Tłuszcz:6,56 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:1,12 g
-
Węglowodany:70,76 g
-
w tym cukry:2,45 g
-
Błonnik:4,51 g
-
Białko:9 g
-
Sól:0,08 g