- Bestseller
Babka jajowata łuska Targroch 500 g
Najważniejsze cechy:
- Reguluje pracę jelit.
- Reguluje poziom cukru we krwi.
- Obniża cholesterol i ciśnienie krwi.
- Zapewnia uczucie sytości.
- Masa netto: 500 g.
Najważniejsze cechy:
- Reguluje pracę jelit.
- Reguluje poziom cukru we krwi.
- Obniża cholesterol i ciśnienie krwi.
- Zapewnia uczucie sytości.
- Masa netto: 500 g.
Opis
Babka jajowata łuska Targroch 500 g
Składniki: Łuska babki jajowatej (Plantago ovata)
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna749 kJ / 178 kcal
-
Tłuszcz0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
-
Węglowodany11 g
-
w tym cukry0 g
-
Błonnik66,4 g
-
Białko0,4 g
-
Sól**1,67 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Babka jajowata łuska Targroch 500 g
Składniki: Łuska babki jajowatej (Plantago ovata)
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna749 kJ / 178 kcal
-
Tłuszcz0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
-
Węglowodany11 g
-
w tym cukry0 g
-
Błonnik66,4 g
-
Białko0,4 g
-
Sól**1,67 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.