- Bestseller
Ostropest ziarno Targroch - 500 g
Najważniejsze cechy:
- Doskonale nadaje się do spożywania.
- Można używać samodzielnie lub jako dodatek do soków warzywnych, soków owocowych, dietetycznych sałatek, jogurtu, kefiru, a nawet maślanki.
- Masa netto: 500 g
Najważniejsze cechy:
- Doskonale nadaje się do spożywania.
- Można używać samodzielnie lub jako dodatek do soków warzywnych, soków owocowych, dietetycznych sałatek, jogurtu, kefiru, a nawet maślanki.
- Masa netto: 500 g
Opis
Ostropest ziarno Targroch - 500 g
Ostropest plamisty – gatunek rośliny należący do rodziny astrowatych. Pochodzi z obszaru śródziemnomorskiego: południowej i południowo-wschodniej Europy, Afryki Północnej, Azji Zachodniej oraz niektórych rejonów Azji Środkowej (Indie, Pakistan). Jako gatunek introdukowany, rozprzestrzenił się w wielu rejonach świata. Obecnie rośnie dziko, poza obszarem swojego pierwotnego występowania, także w innych miejscach Afryki i Europy, w Australii, Nowej Zelandii, Ameryce Północnej i Południowej.
Ostropest ziarno Targroch doskonale nadaje się do spożywania. W takiej postaci ostropest można używać samodzielnie lub jako dodatek do soków warzywnych, soków owocowych, dietetycznych sałatek, jogurtu, kefiru, a nawet maślanki.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g:
-
Wartość energetyczna:1526 kJ / 371 kcal
-
Tłuszcz:23 g
-
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:3,9 g
-
Węglowodany:1,3 g
-
- w tym cukry:1 g
-
Błonnik:16 g
-
Białko:47 g
-
Sól:0 g
Ostropest ziarno Targroch - 500 g
Ostropest plamisty – gatunek rośliny należący do rodziny astrowatych. Pochodzi z obszaru śródziemnomorskiego: południowej i południowo-wschodniej Europy, Afryki Północnej, Azji Zachodniej oraz niektórych rejonów Azji Środkowej (Indie, Pakistan). Jako gatunek introdukowany, rozprzestrzenił się w wielu rejonach świata. Obecnie rośnie dziko, poza obszarem swojego pierwotnego występowania, także w innych miejscach Afryki i Europy, w Australii, Nowej Zelandii, Ameryce Północnej i Południowej.
Ostropest ziarno Targroch doskonale nadaje się do spożywania. W takiej postaci ostropest można używać samodzielnie lub jako dodatek do soków warzywnych, soków owocowych, dietetycznych sałatek, jogurtu, kefiru, a nawet maślanki.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g:
-
Wartość energetyczna:1526 kJ / 371 kcal
-
Tłuszcz:23 g
-
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone:3,9 g
-
Węglowodany:1,3 g
-
- w tym cukry:1 g
-
Błonnik:16 g
-
Białko:47 g
-
Sól:0 g