Ostropest mielony Targroch - 1000 g
- Bestseller
Rodzynki suszone drobne Targroch 500 g
Najważniejsze cechy:
- Rodzynki suszone są naturalnym źródłem witaminy B6, żelaza, potasu, błonnika.
- Niezastąpione przy przygotowywaniu wielu deserów i innych dań.
- Dostarczają łatwo przyswajalnych cukrów.
- Masa netto: 500 g.
Najważniejsze cechy:
- Rodzynki suszone są naturalnym źródłem witaminy B6, żelaza, potasu, błonnika.
- Niezastąpione przy przygotowywaniu wielu deserów i innych dań.
- Dostarczają łatwo przyswajalnych cukrów.
- Masa netto: 500 g.
Opis
Rodzynki suszone drobne Targroch 500 g
Składniki: Rodzynki (99,95%), olej słonecznikowy (0,05%).
Rodzynki suszone drobne Targroch są naturalnym źródłem:
- witaminy B6
- żelaza
- potasu
- błonnika
Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie śladowych ilości tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna1210 kJ / 286 kcal
-
Tłuszcz0,5 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,16 g
-
Węglowodany64,7 g
-
w tym cukry64,7 g
-
Błonnik6,5 g
-
Białko2,3 g
-
Sól**0,05 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Rodzynki suszone drobne Targroch 500 g
Składniki: Rodzynki (99,95%), olej słonecznikowy (0,05%).
Rodzynki suszone drobne Targroch są naturalnym źródłem:
- witaminy B6
- żelaza
- potasu
- błonnika
Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty z dwutlenkiem siarki SO2, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100% wykluczyć wystąpienia w produkcie śladowych ilości tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna1210 kJ / 286 kcal
-
Tłuszcz0,5 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,16 g
-
Węglowodany64,7 g
-
w tym cukry64,7 g
-
Błonnik6,5 g
-
Białko2,3 g
-
Sól**0,05 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.