Płatki migdałowe Bio Planet 100g BIO
- - 10 % taniej
- Bestseller
Płatki migdałowe Targroch 250 g
Najważniejsze cechy:
- Doskonałe do deserów.
- Naturalne źródło magnezu, cynku i żelaza.
- Masa netto: 250 g.
Najważniejsze cechy:
- Doskonałe do deserów.
- Naturalne źródło magnezu, cynku i żelaza.
- Masa netto: 250 g.
Inne warianty tego produktu
Opis
Płatki migdałowe Targroch 250 g
Płatki migdałowe znalazły szerokie zastosowanie w kuchni. Idealnie komponują się z wszelkiego rodzaju deserami. Są świetnym dodatkiem do lodów, a także wypieków typu ciasta czy ciasteczka. Mogą stanowić element dekoracyjny lub ciekawy dodatek do sałatek.
Płatki migdałowe są naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
- Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna:2528 kJ / 602 kcal
-
Tłuszcz:50,6 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:3,9 g
-
Węglowodany:9,5 g
-
w tym cukry:5,0 g
-
Błonnik:10,4 g
-
Białko:21,9 g
-
Sól *:0,07 g
-
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
-
-
Witaminy i składniki mineralne w 100 g
-
Magnez:275 mg
-
Żelazo:3,7 mg
-
Cynk:3,1 mg
Płatki migdałowe Targroch 250 g
Płatki migdałowe znalazły szerokie zastosowanie w kuchni. Idealnie komponują się z wszelkiego rodzaju deserami. Są świetnym dodatkiem do lodów, a także wypieków typu ciasta czy ciasteczka. Mogą stanowić element dekoracyjny lub ciekawy dodatek do sałatek.
Płatki migdałowe są naturalnym źródłem:
- Magnezu - przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia.
- Cynku - pozwala zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie.
- Żelaza - pomaga w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna:2528 kJ / 602 kcal
-
Tłuszcz:50,6 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:3,9 g
-
Węglowodany:9,5 g
-
w tym cukry:5,0 g
-
Błonnik:10,4 g
-
Białko:21,9 g
-
Sól *:0,07 g
-
*Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
-
-
Witaminy i składniki mineralne w 100 g
-
Magnez:275 mg
-
Żelazo:3,7 mg
-
Cynk:3,1 mg