Płatki drożdżowe nieaktywne Targroch
Płatki drożdżowe nieaktywne Targroch - 250g
  • Bestseller

Płatki drożdżowe nieaktywne Targroch - 250g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 34 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229005021

Najważniejsze cechy:

  • Delikatny, serowo-orzechowy smak.
  • Idealny zamiennik parmezanu w kuchni włoskiej.
  • Odpowiednie dla wegan i wegetarian.
  • Źródło łatwo przyswajalnego białka, witamin z grupy B, minerałów i aminokwasów.
19,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 4 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229005021

Najważniejsze cechy:

  • Delikatny, serowo-orzechowy smak.
  • Idealny zamiennik parmezanu w kuchni włoskiej.
  • Odpowiednie dla wegan i wegetarian.
  • Źródło łatwo przyswajalnego białka, witamin z grupy B, minerałów i aminokwasów.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Płatki drożdżowe nieaktywne Targroch - 250g

Płatki drożdżowe nieaktywne Targroch to naturalny zagęszczacz potraw i wzmacniacz smaku, obowiązkowy składnik roślinnej kuchni, bogate źródło witamin i minerałów oraz substytut serów w menu wegan. Co to takiego, jak wykorzystać je w kuchni i…

Skład

Suszone drożdże nieaktywne.

Zastosowanie

… ile wspólnego mają z drożdżami? Płatki drożdżowe to nieaktywna forma drożdży, którą można spożywać bez obaw o dolegliwości ze strony układu pokarmowego. Poddanie ich odpowiednim procesom sprawia, że mają one całkowicie inne właściwości niż drożdże piekarskie i suszone. W ten sposób powstaje produkt przypominający nieco bułkę tartą, o delikatnym, serowo-orzechowym smaku. Sekretny składnik czy wymysł roślinożerców? Zadaniem płatków drożdżowych jest odtworzenie smaku charakterystycznego dla nabiału. Ich uniwersalność czyni je zamiennikiem parmezanu w kuchni włoskiej, elementem burgerów i past kanapkowych, czy też namiastką jajek w roślinnym majonezie, omlecie lub tofucznicy. Poza walorami smakowymi płatki drożdżowe mają także praktyczne funkcje w diecie wegetarian i wegan. Wzbogacone nimi potrawy są doskonałym źródłem łatwo przyswajalnego białka, witamin z grupy B, minerałów i aminokwasów.

Ostrzeżenia i informacja alergenna

Informacje o alergenach W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Pojemność:
250 G
Składniki:
Drożdże suszone nieaktywne
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu Bez dodatku cukru
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska Bez glutenu
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla dzieci Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla kobiet w ciąży Dla kobiet karmiących piersią Dla początkujących
Opis

Płatki drożdżowe nieaktywne Targroch - 250g

Płatki drożdżowe nieaktywne Targroch to naturalny zagęszczacz potraw i wzmacniacz smaku, obowiązkowy składnik roślinnej kuchni, bogate źródło witamin i minerałów oraz substytut serów w menu wegan. Co to takiego, jak wykorzystać je w kuchni i…

Skład

Suszone drożdże nieaktywne.

Zastosowanie

… ile wspólnego mają z drożdżami? Płatki drożdżowe to nieaktywna forma drożdży, którą można spożywać bez obaw o dolegliwości ze strony układu pokarmowego. Poddanie ich odpowiednim procesom sprawia, że mają one całkowicie inne właściwości niż drożdże piekarskie i suszone. W ten sposób powstaje produkt przypominający nieco bułkę tartą, o delikatnym, serowo-orzechowym smaku. Sekretny składnik czy wymysł roślinożerców? Zadaniem płatków drożdżowych jest odtworzenie smaku charakterystycznego dla nabiału. Ich uniwersalność czyni je zamiennikiem parmezanu w kuchni włoskiej, elementem burgerów i past kanapkowych, czy też namiastką jajek w roślinnym majonezie, omlecie lub tofucznicy. Poza walorami smakowymi płatki drożdżowe mają także praktyczne funkcje w diecie wegetarian i wegan. Wzbogacone nimi potrawy są doskonałym źródłem łatwo przyswajalnego białka, witamin z grupy B, minerałów i aminokwasów.

Ostrzeżenia i informacja alergenna

Informacje o alergenach W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Pojemność:
250 G
Składniki:
Drożdże suszone nieaktywne
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu Bez dodatku cukru
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska Bez glutenu
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla dzieci Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla kobiet w ciąży Dla kobiet karmiących piersią Dla początkujących

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

1

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...