• Obecnie brak na stanie
  • Bestseller

BIO Makaron z ciecierzycy Penne - bezglutenowy - Bartolini 250 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 10 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5901902004583

Najważniejsze cechy:

  • 100% ekologiczna mąka z ciecierzycy – naturalny skład bez dodatków i konserwantów.
  • Bezglutenowy – odpowiedni dla osób na diecie eliminacyjnej.
  • Bez dodatku cukru i soli – naturalny smak i skład.
  • Masa netto: 250 g
13,99 zł
Powiadom o dostępności
Kupując ten produkt, zyskasz 3 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5901902004583

Najważniejsze cechy:

  • 100% ekologiczna mąka z ciecierzycy – naturalny skład bez dodatków i konserwantów.
  • Bezglutenowy – odpowiedni dla osób na diecie eliminacyjnej.
  • Bez dodatku cukru i soli – naturalny smak i skład.
  • Masa netto: 250 g
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO Makaron z ciecierzycy Penne - bezglutenowy - Bartolini 250 g

BIO Makaron z ciecierzycy Penne - bezglutenowy - Bartolini to propozycja dla osób poszukujących naturalnych i ekologicznych produktów. Wytworzony w 100% z ekologicznej mąki z ciecierzycy, stanowi doskonałą alternatywę dla tradycyjnych makaronów. Dzięki naturalnemu składowi jest wolny od sztucznych dodatków i konserwantów, co sprawia, że idealnie wpisuje się w dietę opartą na zdrowych i prostych składnikach.

Jego największą zaletą jest wysoka zawartość białka roślinnego (21,2 g na 100 g produktu) oraz błonnika (9,9 g na 100 g produktu), które mogą być istotnym elementem codziennego jadłospisu. Certyfikat BIO gwarantuje ekologiczne pochodzenie składników, a bezglutenowa formuła sprawia, że makaron jest odpowiedni dla osób na diecie eliminacyjnej.

BIO Makaron penne charakteryzuje się doskonałą konsystencją, dzięki czemu świetnie sprawdza się w różnorodnych potrawach.

  • Sposób przygotowania: gotować przez 4 minuty w osolonej wodzie (100 g makaronu na 1 litr wody).
  • Po ugotowaniu odcedzić i przelać zimną wodą.
  • Doskonały do dań kuchni roślinnej i bezglutenowej, sałatek, zapiekanek oraz tradycyjnych makaronowych potraw.
  • Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

SKŁADNIKI
100 % ekologiczna mąka z ciecierzycy.

Może zawierać soję.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza
    100 g
  • Wartość energetyczna
    1468 kJ / 348 kcal
  • Tłuszcz
    4,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,7 g
  • Węglowodany
    51,6 g
  • w tym cukry
    2,1 g
  • Błonnik
    9,9 g
  • Białko
    21,2 g
  • Sól
    0,01 g
Pojemność:
250 G
Składniki:
Ciecierzyca
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu
Dieta:
Bez glutenu
Postać:
Makaron
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla początkujących Dla sportowca^
Opis

BIO Makaron z ciecierzycy Penne - bezglutenowy - Bartolini 250 g

BIO Makaron z ciecierzycy Penne - bezglutenowy - Bartolini to propozycja dla osób poszukujących naturalnych i ekologicznych produktów. Wytworzony w 100% z ekologicznej mąki z ciecierzycy, stanowi doskonałą alternatywę dla tradycyjnych makaronów. Dzięki naturalnemu składowi jest wolny od sztucznych dodatków i konserwantów, co sprawia, że idealnie wpisuje się w dietę opartą na zdrowych i prostych składnikach.

Jego największą zaletą jest wysoka zawartość białka roślinnego (21,2 g na 100 g produktu) oraz błonnika (9,9 g na 100 g produktu), które mogą być istotnym elementem codziennego jadłospisu. Certyfikat BIO gwarantuje ekologiczne pochodzenie składników, a bezglutenowa formuła sprawia, że makaron jest odpowiedni dla osób na diecie eliminacyjnej.

BIO Makaron penne charakteryzuje się doskonałą konsystencją, dzięki czemu świetnie sprawdza się w różnorodnych potrawach.

  • Sposób przygotowania: gotować przez 4 minuty w osolonej wodzie (100 g makaronu na 1 litr wody).
  • Po ugotowaniu odcedzić i przelać zimną wodą.
  • Doskonały do dań kuchni roślinnej i bezglutenowej, sałatek, zapiekanek oraz tradycyjnych makaronowych potraw.
  • Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

SKŁADNIKI
100 % ekologiczna mąka z ciecierzycy.

Może zawierać soję.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza
    100 g
  • Wartość energetyczna
    1468 kJ / 348 kcal
  • Tłuszcz
    4,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0,7 g
  • Węglowodany
    51,6 g
  • w tym cukry
    2,1 g
  • Błonnik
    9,9 g
  • Białko
    21,2 g
  • Sól
    0,01 g
Pojemność:
250 G
Składniki:
Ciecierzyca
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu
Dieta:
Bez glutenu
Postać:
Makaron
Dla kogo:
Dla dorosłych Dla babci Dla kobiet Dla dziadka Dla mężczyzn Dla seniora Dla sportowca Dla studenta Dla początkujących Dla sportowca^

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...