• Obecnie brak na stanie
  • Bestseller

Sól himalajska gruba Targroch - 500 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 8 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5903229003034

Najważniejsze cechy:

  • Zapobiega pękaniu skorupek jajek przy gotowaniu.
  • Przyspiesza ubijanie piany z białek.
  • Podnosi walory smakowe owoców cytrusowych.
  • Podkreśla smak czekolady w tortach i ciastach.
  • Masa netto: 500 g.
6,99 zł
Powiadom o dostępności
Kupując ten produkt, zyskasz 1 punkt.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5903229003034

Najważniejsze cechy:

  • Zapobiega pękaniu skorupek jajek przy gotowaniu.
  • Przyspiesza ubijanie piany z białek.
  • Podnosi walory smakowe owoców cytrusowych.
  • Podkreśla smak czekolady w tortach i ciastach.
  • Masa netto: 500 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Sól himalajska gruba Targroch - 500 g

Podstawowy produkt stosowany w kuchni, doprawiamy nią potrawy, ale ma też wiele innych jej zastosowań. Sól himalajska gruba Targroch - 500g sprawi, że nasze gotowanie będzie o wiele szybsze, prostsze i smaczniejsze.

Oto co może zdziałać szczypta soli:

  • dodana do jajek podczas gotowania zapobiega pękaniu skorupek;
  • dodana do mleka przedłuża jego świeżość;
  • mielona kawa będzie bardziej aromatyczna po dodaniu odrobiny soli;
  • dodana do piany z białek przyspiesza jej ubijanie;
  • dodana do kompotu z jabłek, przyspiesza ich gotowanie i podnosi walory smakowe;
  • podnosi walory smakowe owoców cytrusowych;
  • dodana do kompotu z rabarbaru odkwasza jego smak, przez co można dodać mniej cukru;
  • podkreśla smak czekolady w tortach i ciastach;
  • wysypana na patelnię teflonową i podgrzana pozwala smażyć mięso i jajka bez dodatku tłuszczu.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Skład: 100% sól różowa himalajska.

Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Pojemność:
500 G
Składniki:
Sól himalajska różowa
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru
Opis

Sól himalajska gruba Targroch - 500 g

Podstawowy produkt stosowany w kuchni, doprawiamy nią potrawy, ale ma też wiele innych jej zastosowań. Sól himalajska gruba Targroch - 500g sprawi, że nasze gotowanie będzie o wiele szybsze, prostsze i smaczniejsze.

Oto co może zdziałać szczypta soli:

  • dodana do jajek podczas gotowania zapobiega pękaniu skorupek;
  • dodana do mleka przedłuża jego świeżość;
  • mielona kawa będzie bardziej aromatyczna po dodaniu odrobiny soli;
  • dodana do piany z białek przyspiesza jej ubijanie;
  • dodana do kompotu z jabłek, przyspiesza ich gotowanie i podnosi walory smakowe;
  • podnosi walory smakowe owoców cytrusowych;
  • dodana do kompotu z rabarbaru odkwasza jego smak, przez co można dodać mniej cukru;
  • podkreśla smak czekolady w tortach i ciastach;
  • wysypana na patelnię teflonową i podgrzana pozwala smażyć mięso i jajka bez dodatku tłuszczu.

Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Skład: 100% sól różowa himalajska.

Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.

Pojemność:
500 G
Składniki:
Sól himalajska różowa
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...