BIO napój ryżowy (bezglutenowy) EKOWITAL 1000 ml
- Bestseller
Cukier trzcinowy EKOWITAL 1 kg
Najważniejsze cechy:
- Subtelniejszy i mniej słodki niż biały cukier.
- Doskonały do herbaty, kawy, deserów, a także dań wytrawnych.
- Wytwarzany z wysokiej jakości trzciny cukrowej.
- Masa netto: 1 kg.
Najważniejsze cechy:
- Subtelniejszy i mniej słodki niż biały cukier.
- Doskonały do herbaty, kawy, deserów, a także dań wytrawnych.
- Wytwarzany z wysokiej jakości trzciny cukrowej.
- Masa netto: 1 kg.
Opis
Cukier trzcinowy EKOWITAL 1 kg
Cukier trzcinowy EKOWITAL to naturalny składnik, który zyskał uznanie w kuchniach na całym świecie. Wytwarzany z trzciny cukrowej, charakteryzuje się łagodniejszym profilem smakowym niż tradycyjny cukier biały, co sprawia, że jest chętnie wybierany przez osoby poszukujące delikatniejszych nut słodyczy w codziennym gotowaniu i pieczeniu.
Produkt powstał wyłącznie z ekologicznego cukru trzcinowego, pochodzącego z kontrolowanego rolnictwa. Jego prosty, jednoskładnikowy skład oraz naturalne pochodzenie wpisują się w potrzeby świadomych konsumentów, ceniących minimalizm i jakość.
Dzięki swojemu subtelnemu smakowi i rosnącej popularności, Cukier trzcinowy coraz częściej zastępuje cukier rafinowany w domowych wypiekach, napojach i potrawach kuchni świata.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość odżywcza:1697 kJ / 399 kcal
-
Węglowodany:99.6 g
-
Białko:0.1 g
Cukier trzcinowy EKOWITAL 1 kg
Cukier trzcinowy EKOWITAL to naturalny składnik, który zyskał uznanie w kuchniach na całym świecie. Wytwarzany z trzciny cukrowej, charakteryzuje się łagodniejszym profilem smakowym niż tradycyjny cukier biały, co sprawia, że jest chętnie wybierany przez osoby poszukujące delikatniejszych nut słodyczy w codziennym gotowaniu i pieczeniu.
Produkt powstał wyłącznie z ekologicznego cukru trzcinowego, pochodzącego z kontrolowanego rolnictwa. Jego prosty, jednoskładnikowy skład oraz naturalne pochodzenie wpisują się w potrzeby świadomych konsumentów, ceniących minimalizm i jakość.
Dzięki swojemu subtelnemu smakowi i rosnącej popularności, Cukier trzcinowy coraz częściej zastępuje cukier rafinowany w domowych wypiekach, napojach i potrawach kuchni świata.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość odżywcza:1697 kJ / 399 kcal
-
Węglowodany:99.6 g
-
Białko:0.1 g