BIO Makaron orkiszowy razowy świderki Bartolini 250 g
- Bestseller
BIO Makaron kukurydziany dla dzieci Okrąglaki Bartolini 250 g
Najważniejsze cechy:
- W kształcie kolorowych kółeczek.
- Uwielbiany przez dzieci.
- Doskonały do zup, a nawet deserów.
- Masa netto: 250 g.
Najważniejsze cechy:
- W kształcie kolorowych kółeczek.
- Uwielbiany przez dzieci.
- Doskonały do zup, a nawet deserów.
- Masa netto: 250 g.
Opis
BIO Makaron kukurydziany dla dzieci Okrąglaki Bartolini 250 g
Kolorowy makaron w kształcie kółeczek - Okrąglaki Bartolini
- Bezglutenowy - formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu.
- Ekologiczny - wyrabiany wyłącznie z certyfikowanych surowców rolnictwa ekologicznego, w tym z naturalnych sproszkowanych warzyw nadających makaronikom moc kolorów.
- Uwielbiany przez dzieci, które mogą zajadać się nim w swoich ulubionych zupkach, obiadkach czy deserkach przyrządzanych z dodatkiem śmietanki, świeżych owoców czy miodu.
BIO Makaron Bartolini jest wszechstronny w zastosowaniu – świetnie sprawdzi się w zupach, daniach obiadowych czy nawet deserach, np. z dodatkiem śmietanki, owoców lub miodu. To doskonała alternatywa dla tradycyjnych makaronów, odpowiednia dla osób na diecie bezglutenowej oraz dla tych, którzy cenią sobie zdrowe, naturalne produkty.
Składniki:
- makaron czerwony: mąka kukurydziana* (99 %), burak czerwony suszony* (1 %).
- makaron zielony: mąka kukurydziana* (99 %), szpinak suszony* (1 %)
- makaron żółty: mąka kukurydziana* (95 %), mąka ryżowa* (5 %).
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
-
Wartość energetyczna:1461 kJ / 344 kcal
-
Tłuszcz:1,1 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3 g
-
Węglowodany:75,1 g
-
w tym cukry:0,7 g
-
Błonnik:1,3 g
-
Białko:7,8 g
-
Sól:0 g
BIO Makaron kukurydziany dla dzieci Okrąglaki Bartolini 250 g
Kolorowy makaron w kształcie kółeczek - Okrąglaki Bartolini
- Bezglutenowy - formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu.
- Ekologiczny - wyrabiany wyłącznie z certyfikowanych surowców rolnictwa ekologicznego, w tym z naturalnych sproszkowanych warzyw nadających makaronikom moc kolorów.
- Uwielbiany przez dzieci, które mogą zajadać się nim w swoich ulubionych zupkach, obiadkach czy deserkach przyrządzanych z dodatkiem śmietanki, świeżych owoców czy miodu.
BIO Makaron Bartolini jest wszechstronny w zastosowaniu – świetnie sprawdzi się w zupach, daniach obiadowych czy nawet deserach, np. z dodatkiem śmietanki, owoców lub miodu. To doskonała alternatywa dla tradycyjnych makaronów, odpowiednia dla osób na diecie bezglutenowej oraz dla tych, którzy cenią sobie zdrowe, naturalne produkty.
Składniki:
- makaron czerwony: mąka kukurydziana* (99 %), burak czerwony suszony* (1 %).
- makaron zielony: mąka kukurydziana* (99 %), szpinak suszony* (1 %)
- makaron żółty: mąka kukurydziana* (95 %), mąka ryżowa* (5 %).
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
-
Wartość energetyczna:1461 kJ / 344 kcal
-
Tłuszcz:1,1 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3 g
-
Węglowodany:75,1 g
-
w tym cukry:0,7 g
-
Błonnik:1,3 g
-
Białko:7,8 g
-
Sól:0 g