Orzechy brazylijskie Targroch - 250 g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Babka jajowata łuska Targroch - 250 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 55 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Reguluje pracę jelit.
- Reguluje poziom cukru we krwi.
- Masa netto: 250 g.
15,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Reguluje pracę jelit.
- Reguluje poziom cukru we krwi.
- Masa netto: 250 g.
Opis
Babka jajowata łuska Targroch - 250 g
Babka jajowata łuska Targroch to produkt, który pochodzi z basenu Morza Śródziemnego, z północnej Afryki oraz zachodniej Azji, jest uprawiana w Indiach i Pakistanie. W naturalnym środowisku znaleźć ją można w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich.
STOSOWANIE:
Zaleca się spożywać 2 łyżeczki (14 gramów) dziennie. Wsypać do szklanki i zalać letnią wodą, odczekać ok. 5 minut. Doskonale sprawdzi się również jako dodatek do jogurtu, musli, płatków śniadaniowych, sałatek, owoców, a także do zup czy sosów. Podczas stosowania łuski babki jajowatej zaleca się pić około 2 litrów wody dziennie.
PRZECIWWSKAZANIA:
Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży oraz matek karmiących. Nie popijać leków ze względu na możliwe interakcje.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Łuski babki jajowatej należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Skład: Łuska babki jajowatej (Plantago ovata)
Łuski babka jajowatej regulują pracę jelit, regulują poziom cukru we krwi, obniżają cholesterol i ciśnienie krwi, ale również zapewniają uczucie sytości (dzięki wysokiej zawartości błonnika), co znakomicie sprawdza się podczas trzymania diety. Dzięki korzystnemu działaniu na pracę jelit, babka jajowata oczyszcza organizm z toksyn oraz substancji szkodliwych.
INFORMACJE O ALERGENACH:
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna749 kJ / 178 kcal
-
Tłuszcz0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
-
Węglowodany11 g
-
w tym cukry0 g
-
Błonnik66,4 g
-
Białko0,4 g
-
Sól**1,67 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pojemność:
250 G
Składniki:
Babka jajowata
Błonnik pokarmowy
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta w insulinooporności
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Problem:
Układ pokarmowy
Opis
Babka jajowata łuska Targroch - 250 g
Babka jajowata łuska Targroch to produkt, który pochodzi z basenu Morza Śródziemnego, z północnej Afryki oraz zachodniej Azji, jest uprawiana w Indiach i Pakistanie. W naturalnym środowisku znaleźć ją można w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich.
sposób użycia
STOSOWANIE:
Zaleca się spożywać 2 łyżeczki (14 gramów) dziennie. Wsypać do szklanki i zalać letnią wodą, odczekać ok. 5 minut. Doskonale sprawdzi się również jako dodatek do jogurtu, musli, płatków śniadaniowych, sałatek, owoców, a także do zup czy sosów. Podczas stosowania łuski babki jajowatej zaleca się pić około 2 litrów wody dziennie.
PRZECIWWSKAZANIA:
Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży oraz matek karmiących. Nie popijać leków ze względu na możliwe interakcje.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Łuski babki jajowatej należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Składniki
Skład: Łuska babki jajowatej (Plantago ovata)
Właściwości
Łuski babka jajowatej regulują pracę jelit, regulują poziom cukru we krwi, obniżają cholesterol i ciśnienie krwi, ale również zapewniają uczucie sytości (dzięki wysokiej zawartości błonnika), co znakomicie sprawdza się podczas trzymania diety. Dzięki korzystnemu działaniu na pracę jelit, babka jajowata oczyszcza organizm z toksyn oraz substancji szkodliwych.
Alergeny
INFORMACJE O ALERGENACH:
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające gluten, orzeszki ziemne, soja, różne orzechy, sezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Informacje
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna749 kJ / 178 kcal
-
Tłuszcz0 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0 g
-
Węglowodany11 g
-
w tym cukry0 g
-
Błonnik66,4 g
-
Białko0,4 g
-
Sól**1,67 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Cechy produktu
Pojemność:
250 G
Składniki:
Babka jajowata
Błonnik pokarmowy
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru
Bez laktozy
Dieta w insulinooporności
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Problem:
Układ pokarmowy
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.