• Bestseller

Babka jajowata łuska Targroch - 250 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 55 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229001573

Najważniejsze cechy:

  • Reguluje pracę jelit.
  • Reguluje poziom cukru we krwi.
  • Masa netto: 250 g.
15,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 3 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5903229001573

Najważniejsze cechy:

  • Reguluje pracę jelit.
  • Reguluje poziom cukru we krwi.
  • Masa netto: 250 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Babka jajowata łuska Targroch - 250 g

Babka jajowata łuska Targroch to produkt, który pochodzi z basenu Morza Śródziemnego, z północnej Afryki oraz zachodniej Azji, jest uprawiana w Indiach i Pakistanie. W naturalnym środowisku znaleźć ją można w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich.
STOSOWANIE:
Zaleca się spożywać 2 łyżeczki (14 gramów) dziennie. Wsypać do szklanki i zalać letnią wodą, odczekać ok. 5 minut. Doskonale sprawdzi się również jako dodatek do jogurtu, musli, płatków śniadaniowych, sałatek, owoców, a także do zup czy sosów. Podczas stosowania łuski babki jajowatej zaleca się pić około 2 litrów wody dziennie.
PRZECIWWSKAZANIA:
Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży oraz matek karmiących. Nie popijać leków ze względu na możliwe interakcje.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Łuski babki jajowatej należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Skład: Łuska babki jajowatej (Plantago ovata)

Łuski babka jajowatej regulują pracę jelit, regulują poziom cukru we krwi, obniżają cholesterol i ciśnienie krwi, ale również zapewniają uczucie sytości (dzięki wysokiej zawartości błonnika), co znakomicie sprawdza się podczas trzymania diety. Dzięki korzystnemu działaniu na pracę jelit, babka jajowata oczyszcza organizm z toksyn oraz substancji szkodliwych.
INFORMACJE O ALERGENACH:
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające glutenorzeszki ziemnesojaróżne orzechysezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Warunki przechowywania:


Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza produktu w 100 g
  • Wartość energetyczna
    749 kJ / 178 kcal
  • Tłuszcz
    0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0 g
  • Węglowodany
    11 g
  • w tym cukry
    0 g
  • Błonnik
    66,4 g
  • Białko
    0,4 g
  • Sól**
    1,67 g
  • **Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pojemność:
250 G
Składniki:
Babka jajowata Błonnik pokarmowy
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska
Problem:
Układ pokarmowy
Opis

Babka jajowata łuska Targroch - 250 g

Babka jajowata łuska Targroch to produkt, który pochodzi z basenu Morza Śródziemnego, z północnej Afryki oraz zachodniej Azji, jest uprawiana w Indiach i Pakistanie. W naturalnym środowisku znaleźć ją można w Hiszpanii i na Wyspach Kanaryjskich.
STOSOWANIE:
Zaleca się spożywać 2 łyżeczki (14 gramów) dziennie. Wsypać do szklanki i zalać letnią wodą, odczekać ok. 5 minut. Doskonale sprawdzi się również jako dodatek do jogurtu, musli, płatków śniadaniowych, sałatek, owoców, a także do zup czy sosów. Podczas stosowania łuski babki jajowatej zaleca się pić około 2 litrów wody dziennie.
PRZECIWWSKAZANIA:
Produkt nie może być stosowany przez osoby uczulone na którykolwiek z jego składników. Nie zaleca się stosowania u dzieci, kobiet w ciąży oraz matek karmiących. Nie popijać leków ze względu na możliwe interakcje.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Łuski babki jajowatej należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Skład: Łuska babki jajowatej (Plantago ovata)

Łuski babka jajowatej regulują pracę jelit, regulują poziom cukru we krwi, obniżają cholesterol i ciśnienie krwi, ale również zapewniają uczucie sytości (dzięki wysokiej zawartości błonnika), co znakomicie sprawdza się podczas trzymania diety. Dzięki korzystnemu działaniu na pracę jelit, babka jajowata oczyszcza organizm z toksyn oraz substancji szkodliwych.
INFORMACJE O ALERGENACH:
W zakładzie pakowane są również: produkty zawierające glutenorzeszki ziemnesojaróżne orzechysezam. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.

Warunki przechowywania:


Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.

Składniki aktywne:

  • Wartość odżywcza produktu w 100 g
  • Wartość energetyczna
    749 kJ / 178 kcal
  • Tłuszcz
    0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone
    0 g
  • Węglowodany
    11 g
  • w tym cukry
    0 g
  • Błonnik
    66,4 g
  • Białko
    0,4 g
  • Sól**
    1,67 g
  • **Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Pojemność:
250 G
Składniki:
Babka jajowata Błonnik pokarmowy
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian
Dieta:
Bez cukru Bez laktozy Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska
Problem:
Układ pokarmowy

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...