Ostropest mielony Targroch - 1000 g
- Bestseller
Mieszanka studencka Targroch - 500 g
Najważniejsze cechy:
- Zestaw wyselekcjonowanych bakalii.
- Bardzo energetyczna, smaczna i kaloryczna kompozycja.
- Sprawdza się w czasie wzmożonego wysiłku intelektualnego i fizycznego.
- Masa netto: 500 g.
Najważniejsze cechy:
- Zestaw wyselekcjonowanych bakalii.
- Bardzo energetyczna, smaczna i kaloryczna kompozycja.
- Sprawdza się w czasie wzmożonego wysiłku intelektualnego i fizycznego.
- Masa netto: 500 g.
Opis
Mieszanka studencka Targroch - 500 g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: Orzech ziemny prażony, Chipsy bananowe (chipsy bananowe, olej kokosowy, cukier, aromat bananowy), Rodzynka sułtańska (rodzynka, olej roślinny), Rodzynka Thompson (rodzynka suszona, olej słonecznikowy), Orzech nerkowca, Migdał, Orzech brazylijski, Orzech włoski, Orzech laskowy, Migdał blanszowany
Zastosowanie
Jest moc! Składniki mieszanki studenckiej są nieprzypadkowe.
- Orzechy brazylijskie to źródło bardzo cennego (zwłaszcza dla mężczyzn) pierwiastka, odpowiadającego przede wszystkim za potencję i odporność - selenu.
- Orzechy włoskie uznawane często za najzdrowsze - zawierają kwasy omega-3 oraz podwójną ilość antyoksydantów, które neutralizują wolne rodniki.
- Owoce leszczyny są prawdziwą kopalnią witaminy E - przeciwutleniacza, zwanego witaminą młodości i płodności.
- Nerkowce wspierają w walce ze złym cholesterolem i uzupełniają zapotrzebowanie organizmu na makro- i mikroelementy: wapń, fosfor, żelazo, potas i miedź.
- Fistaszki stanowią najbogatszą w białko i witaminę B3 odmianę orzechów oraz pełnią rolę naturalnego afrodyzjaku.
- Migdały dostarczają solidną porcję witaminy B2, witaminy E i błonnika oraz są naturalnym środkiem na mdłości i zgagę w czasie ciąży.
- Suszone banany zawierają serotoninę odpowiadającą za dobry nastrój oraz znacznie więcej potasu, magnezu, fosforu i wapnia niż świeże owoce bananowca.
- Rodzynki pomagają w obniżeniu ciśnienia krwi i posiadają w składzie rzadkie pierwiastki - jod oraz odpowiadający za pracę szarych komórek bor. Takie połączenie pozytywnie wpływa na organizm, serwując mu regenerację i porządną dawkę najważniejszych substancji odżywczych.
Dobre kalorie Mieszanka studencka uchodzi za zdrową, jednak jednocześnie zarzuca się jej wysoką kaloryczność i poddaje się w wątpliwość, czy warto ją jeść. Orzechy - z których przede wszystkim składa się miks bakalii - są źródłem zdrowych tłuszczów, białka i same w sobie dostarczają sporo kalorii. Już drobna garstka dodaje organizmowi energii, zapewnia paliwo dla mózgu i nie dostarcza jednocześnie mnóstwa kalorii. Dlatego warto jeść mieszankę studencką! Wystarczy robić to w rozsądnych ilościach - dodając do owsianki, owocowej sałatki, słodkich wypieków lub chrupiąc samodzielnie podczas nauki i pracy.
Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: sezam, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna1982 kJ / 474 kcal
-
Tłuszcz28,2 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone7,6 g
-
Węglowodany37,9 g
-
w tym cukry32,7 g
-
Błonnik7,2 g
-
Białko13,7 g
-
Sól**0,04 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Mieszanka studencka Targroch - 500 g
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: Orzech ziemny prażony, Chipsy bananowe (chipsy bananowe, olej kokosowy, cukier, aromat bananowy), Rodzynka sułtańska (rodzynka, olej roślinny), Rodzynka Thompson (rodzynka suszona, olej słonecznikowy), Orzech nerkowca, Migdał, Orzech brazylijski, Orzech włoski, Orzech laskowy, Migdał blanszowany
Zastosowanie
Jest moc! Składniki mieszanki studenckiej są nieprzypadkowe.
- Orzechy brazylijskie to źródło bardzo cennego (zwłaszcza dla mężczyzn) pierwiastka, odpowiadającego przede wszystkim za potencję i odporność - selenu.
- Orzechy włoskie uznawane często za najzdrowsze - zawierają kwasy omega-3 oraz podwójną ilość antyoksydantów, które neutralizują wolne rodniki.
- Owoce leszczyny są prawdziwą kopalnią witaminy E - przeciwutleniacza, zwanego witaminą młodości i płodności.
- Nerkowce wspierają w walce ze złym cholesterolem i uzupełniają zapotrzebowanie organizmu na makro- i mikroelementy: wapń, fosfor, żelazo, potas i miedź.
- Fistaszki stanowią najbogatszą w białko i witaminę B3 odmianę orzechów oraz pełnią rolę naturalnego afrodyzjaku.
- Migdały dostarczają solidną porcję witaminy B2, witaminy E i błonnika oraz są naturalnym środkiem na mdłości i zgagę w czasie ciąży.
- Suszone banany zawierają serotoninę odpowiadającą za dobry nastrój oraz znacznie więcej potasu, magnezu, fosforu i wapnia niż świeże owoce bananowca.
- Rodzynki pomagają w obniżeniu ciśnienia krwi i posiadają w składzie rzadkie pierwiastki - jod oraz odpowiadający za pracę szarych komórek bor. Takie połączenie pozytywnie wpływa na organizm, serwując mu regenerację i porządną dawkę najważniejszych substancji odżywczych.
Dobre kalorie Mieszanka studencka uchodzi za zdrową, jednak jednocześnie zarzuca się jej wysoką kaloryczność i poddaje się w wątpliwość, czy warto ją jeść. Orzechy - z których przede wszystkim składa się miks bakalii - są źródłem zdrowych tłuszczów, białka i same w sobie dostarczają sporo kalorii. Już drobna garstka dodaje organizmowi energii, zapewnia paliwo dla mózgu i nie dostarcza jednocześnie mnóstwa kalorii. Dlatego warto jeść mieszankę studencką! Wystarczy robić to w rozsądnych ilościach - dodając do owsianki, owocowej sałatki, słodkich wypieków lub chrupiąc samodzielnie podczas nauki i pracy.
Informacje o alergenach: W zakładzie pakowane są również: sezam, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza produktu w 100 g
-
Wartość energetyczna1982 kJ / 474 kcal
-
Tłuszcz28,2 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone7,6 g
-
Węglowodany37,9 g
-
w tym cukry32,7 g
-
Błonnik7,2 g
-
Białko13,7 g
-
Sól**0,04 g
-
**Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.