• Obecnie brak na stanie
  • Bestseller

Ciasteczko soft cookie Frank and Oli peanut butter banana 50g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 12 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5900316552406

Najważniejsze cechy:

  • Produkt bezglutenowy.
  • Bez dodatku cukru.
  • Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
  • Zawiera naturalne cukry.
  • Ciasteczko odpowiednie dla wegetarian i wegan.
15 zł rabatu od 150 zł
-15,00 zł z kodem: 15odrazu
4,19 zł
Powiadom o dostępności
Kupując ten produkt, zyskasz 1 punkt.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5900316552406

Najważniejsze cechy:

  • Produkt bezglutenowy.
  • Bez dodatku cukru.
  • Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
  • Zawiera naturalne cukry.
  • Ciasteczko odpowiednie dla wegetarian i wegan.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Ciasteczko soft cookie Frank and Oli peanut butter banana 50g

Ciasteczko soft cookie producenta Frank and Oli to miękkie, wegańskie, wolne od glutenu i laktozy orzechowo-owsiane ciastko z chia bez dodatku cukru i bez słodzików z kawałkami orzechów ziemnych i bananów. Niska zawartość węglowodanów i niski indeks glikemiczny. Smaczne ciastko o świetnym składzie.

Skład:

Pasta z orzechów arachidowych 35%, błonnik z korzenia cykorii, mąka z orzechów arachidowych 12%, płatki owsiane bezglutenowe, orzechy arachidowe 9%, banan przecier suszony 4%, emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska, naturalny aromat bananowy 0,3%

wartość odżywcza w 100g:

  • wartość energetyczna: 1847kJ/452kcal
  • tłuszcz: 28,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0g
  • węglowodany: 24,4g w tym cukry: 9,5g
  • błonnik: 21,7g
  • białko: 14,6g
  • sól: 0,8g
Pojemność:
50 G
Składniki:
Banan
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu
Dieta:
Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska
Opis

Ciasteczko soft cookie Frank and Oli peanut butter banana 50g

Ciasteczko soft cookie producenta Frank and Oli to miękkie, wegańskie, wolne od glutenu i laktozy orzechowo-owsiane ciastko z chia bez dodatku cukru i bez słodzików z kawałkami orzechów ziemnych i bananów. Niska zawartość węglowodanów i niski indeks glikemiczny. Smaczne ciastko o świetnym składzie.

Skład:

Pasta z orzechów arachidowych 35%, błonnik z korzenia cykorii, mąka z orzechów arachidowych 12%, płatki owsiane bezglutenowe, orzechy arachidowe 9%, banan przecier suszony 4%, emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska, naturalny aromat bananowy 0,3%

wartość odżywcza w 100g:

  • wartość energetyczna: 1847kJ/452kcal
  • tłuszcz: 28,1g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0g
  • węglowodany: 24,4g w tym cukry: 9,5g
  • błonnik: 21,7g
  • białko: 14,6g
  • sól: 0,8g
Pojemność:
50 G
Składniki:
Banan
Cechy dodatkowe:
Bez cukru Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez glutenu
Dieta:
Dieta w insulinooporności Dieta wegańska Dieta wegetariańska

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...