Płatki orkiszowe Bio Planet 300g BIO
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
BIO Fasolka Adzuki Bio Planet 500 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 3 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Lekko słodki, orzechowy smak.
- Doskonała na słodko i wytrawnie.
- Bogata w białko i błonnik.
- Masa netto: 500 g.
11,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Lekko słodki, orzechowy smak.
- Doskonała na słodko i wytrawnie.
- Bogata w białko i błonnik.
- Masa netto: 500 g.
Opis
BIO Fasolka Adzuki Bio Planet 500 g
BIO Fasolka Adzuki Bio Planet to ceniona za swój delikatnie słodki, orzechowy smak oraz bogactwo wartości odżywczych roślina strączkowa. Doskonale komponuje się zarówno z daniami wytrawnymi, jak i słodkimi.
- Naturalne źródło białka i błonnika – wspiera zdrowe trawienie i syci na dłużej.
- Lekko słodkawy, orzechowy smak – idealna do potraw kuchni azjatyckiej i wegańskich pasztetów.
- Wszechstronne zastosowanie – świetna do ryżu, kasz, zup, potraw jednogarnkowych, a także deserów.
- Łatwiejsza do strawienia niż inne rośliny strączkowe – dzięki niższej zawartości oligosacharydów powodujących wzdęcia.
Sposób przygotowania: Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki: fasolka adzuki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość energetyczna:1375 kJ / 329 kcal
-
Tłuszcz:0,5 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,2 g
-
Węglowodany:50 g
-
w tym cukry:0 g
-
Błonnik:13 g
-
Białko:20 g
-
Sól:0,01 g
Pojemność:
500 G
Składniki:
Fasolka adzuki
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Opis
BIO Fasolka Adzuki Bio Planet 500 g
BIO Fasolka Adzuki Bio Planet to ceniona za swój delikatnie słodki, orzechowy smak oraz bogactwo wartości odżywczych roślina strączkowa. Doskonale komponuje się zarówno z daniami wytrawnymi, jak i słodkimi.
- Naturalne źródło białka i błonnika – wspiera zdrowe trawienie i syci na dłużej.
- Lekko słodkawy, orzechowy smak – idealna do potraw kuchni azjatyckiej i wegańskich pasztetów.
- Wszechstronne zastosowanie – świetna do ryżu, kasz, zup, potraw jednogarnkowych, a także deserów.
- Łatwiejsza do strawienia niż inne rośliny strączkowe – dzięki niższej zawartości oligosacharydów powodujących wzdęcia.
sposób użycia
Sposób przygotowania: Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.
Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki
Składniki: fasolka adzuki* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
-
Wartość energetyczna:1375 kJ / 329 kcal
-
Tłuszcz:0,5 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,2 g
-
Węglowodany:50 g
-
w tym cukry:0 g
-
Błonnik:13 g
-
Białko:20 g
-
Sól:0,01 g
Cechy produktu
Pojemność:
500 G
Składniki:
Fasolka adzuki
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez glutenu
Bez dodatku cukru
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.