Makaron ryżowy Alb Gold - razowy - 250g BIO
- Bestseller
BIO Makaron kukurydziano-ryżowy Spaghetti ALB GOLD 500 g
Najważniejsze cechy:
- Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
- Bezglutenowy – dla osób na diecie bezglutenowej.
- Nie zawiera cukru, sztucznych barwników ani konserwantów
- Masa netto: 500 g
Najważniejsze cechy:
- Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian.
- Bezglutenowy – dla osób na diecie bezglutenowej.
- Nie zawiera cukru, sztucznych barwników ani konserwantów
- Masa netto: 500 g
Opis
BIO Makaron kukurydziano-ryżowy Spaghetti ALB GOLD 500 g
BIO Makaron kukurydziano-ryżowy Spaghetti ALB GOLD to wysokiej jakości makaron bezglutenowy, stworzony z myślą o osobach ceniących naturalne i ekologiczne składniki. W jego skład wchodzi starannie dobrana mieszanka mąki kukurydzianej (70%) i mąki ryżowej (30%), co nadaje mu delikatny smak i doskonałą konsystencję po ugotowaniu. Dzięki certyfikowanym składnikom BIO produkt spełnia wysokie standardy jakości i jest wolny od sztucznych dodatków oraz konserwantów.
BIO Makaron kukurydziano-ryżowy komponuje się zarówno z tradycyjnymi włoskimi sosami, jak i lekkimi warzywnymi daniami. Jest to doskonała alternatywa dla osób na diecie bezglutenowej, wegan i wegetarian. Praktyczne opakowanie o gramaturze 500 g sprawia, że jest wygodny w codziennym użytkowaniu i doskonały do przygotowywania pełnowartościowych posiłków.
- Sposób przygotowania: Gotować w osolonej wodzie przez około 10 minut, aż do uzyskania odpowiedniej miękkości.
- Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70 %), mąka ryżowa* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna1498 kJ / 353 kcal
-
Tłuszcz1,4 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,5 g
-
Węglowodany77 g
-
w tym cukry1,0 g
-
Błonnik2,1 g
-
Białko7,1 g
-
Sól0,02 g
BIO Makaron kukurydziano-ryżowy Spaghetti ALB GOLD 500 g
BIO Makaron kukurydziano-ryżowy Spaghetti ALB GOLD to wysokiej jakości makaron bezglutenowy, stworzony z myślą o osobach ceniących naturalne i ekologiczne składniki. W jego skład wchodzi starannie dobrana mieszanka mąki kukurydzianej (70%) i mąki ryżowej (30%), co nadaje mu delikatny smak i doskonałą konsystencję po ugotowaniu. Dzięki certyfikowanym składnikom BIO produkt spełnia wysokie standardy jakości i jest wolny od sztucznych dodatków oraz konserwantów.
BIO Makaron kukurydziano-ryżowy komponuje się zarówno z tradycyjnymi włoskimi sosami, jak i lekkimi warzywnymi daniami. Jest to doskonała alternatywa dla osób na diecie bezglutenowej, wegan i wegetarian. Praktyczne opakowanie o gramaturze 500 g sprawia, że jest wygodny w codziennym użytkowaniu i doskonały do przygotowywania pełnowartościowych posiłków.
- Sposób przygotowania: Gotować w osolonej wodzie przez około 10 minut, aż do uzyskania odpowiedniej miękkości.
- Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła słonecznego.
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (70 %), mąka ryżowa* (30 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza100 g
-
Wartość energetyczna1498 kJ / 353 kcal
-
Tłuszcz1,4 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,5 g
-
Węglowodany77 g
-
w tym cukry1,0 g
-
Błonnik2,1 g
-
Białko7,1 g
-
Sól0,02 g