• Bestseller

Makaron z płaskurki gniazda tagliatelle Alce Nero 250 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 1 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
8009004809246

Najważniejsze cechy:

  • Makaron z płaskurki.
  • Opakowanie wykonane bez użycia plastiku.
  • Masa netto: 250 g.
12,59 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 3 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
8009004809246

Najważniejsze cechy:

  • Makaron z płaskurki.
  • Opakowanie wykonane bez użycia plastiku.
  • Masa netto: 250 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Ekologiczny makaron z płaskurki Alce Nero. Produkt wysokiej jakości BIO.  
Makaron z płaskurki gniazda tagliatelle Alce Nero
jest wytwarzany wyłącznie z organicznego orkiszu odmiany Tritcum Dicoccum, uprawianego we Włoszech. Organiczny makaron z płaskurki Alce Nero ma specjalną gruboziarnistą teksturę, która umożliwia mu przechowywanie i wchłanianie wszelkiego rodzaju sosów, gwarantując jakość i pyszne dania.
Opakowanie tego makaronu Alce Nero jest wykonane z papieru, bez użycia plastiku. Do drukowania i zamykania opakowania użyto wyłącznie farb i klejów na bazie wody, bez żadnych składników chemicznych. Opakowanie nadaje się do recyklingu i może być utylizowane w formie papierowej.
Przygotowanie: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min. 
Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Składniki: mąka z pszenicy płaskurki*, woda
*certyfikowany składnik ekologiczny

Składniki aktywne:

  • Wartość energetyczna:
    1445 kJ / 344 kcal
  • Tłuszcz:
    1,8 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,3 g
  • Węglowodany:
    68 g
  • w tym cukry:
    2,2 g
  • Błonnik:
    4,0 g
  • Białko:
    12 g
  • Sól:
    0 g
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru
Opis
Ekologiczny makaron z płaskurki Alce Nero. Produkt wysokiej jakości BIO.  
Makaron z płaskurki gniazda tagliatelle Alce Nero
jest wytwarzany wyłącznie z organicznego orkiszu odmiany Tritcum Dicoccum, uprawianego we Włoszech. Organiczny makaron z płaskurki Alce Nero ma specjalną gruboziarnistą teksturę, która umożliwia mu przechowywanie i wchłanianie wszelkiego rodzaju sosów, gwarantując jakość i pyszne dania.
Opakowanie tego makaronu Alce Nero jest wykonane z papieru, bez użycia plastiku. Do drukowania i zamykania opakowania użyto wyłącznie farb i klejów na bazie wody, bez żadnych składników chemicznych. Opakowanie nadaje się do recyklingu i może być utylizowane w formie papierowej.
Przygotowanie: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min. 
Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.

Składniki: mąka z pszenicy płaskurki*, woda
*certyfikowany składnik ekologiczny

Składniki aktywne:

  • Wartość energetyczna:
    1445 kJ / 344 kcal
  • Tłuszcz:
    1,8 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,3 g
  • Węglowodany:
    68 g
  • w tym cukry:
    2,2 g
  • Błonnik:
    4,0 g
  • Białko:
    12 g
  • Sól:
    0 g
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...