Ocet balsamiczny Alce Nero 250ml BIO
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Makaron z płaskurki gniazda tagliatelle Alce Nero 250 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 45 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Makaron z płaskurki.
- Opakowanie wykonane bez użycia plastiku.
- Masa netto: 250 g.
11,90 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Makaron z płaskurki.
- Opakowanie wykonane bez użycia plastiku.
- Masa netto: 250 g.
Opis
Ekologiczny makaron z płaskurki Alce Nero. Produkt wysokiej jakości BIO.
Makaron z płaskurki gniazda tagliatelle Alce Nero jest wytwarzany wyłącznie z organicznego orkiszu odmiany Tritcum Dicoccum, uprawianego we Włoszech. Organiczny makaron z płaskurki Alce Nero ma specjalną gruboziarnistą teksturę, która umożliwia mu przechowywanie i wchłanianie wszelkiego rodzaju sosów, gwarantując jakość i pyszne dania.
Makaron z płaskurki gniazda tagliatelle Alce Nero jest wytwarzany wyłącznie z organicznego orkiszu odmiany Tritcum Dicoccum, uprawianego we Włoszech. Organiczny makaron z płaskurki Alce Nero ma specjalną gruboziarnistą teksturę, która umożliwia mu przechowywanie i wchłanianie wszelkiego rodzaju sosów, gwarantując jakość i pyszne dania.
Opakowanie tego makaronu Alce Nero jest wykonane z papieru, bez użycia plastiku. Do drukowania i zamykania opakowania użyto wyłącznie farb i klejów na bazie wody, bez żadnych składników chemicznych. Opakowanie nadaje się do recyklingu i może być utylizowane w formie papierowej.
Przygotowanie: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki: mąka z pszenicy płaskurki*, woda
*certyfikowany składnik ekologiczny
Składniki aktywne:
-
Wartość energetyczna:1445 kJ / 344 kcal
-
Tłuszcz:1,8 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3 g
-
Węglowodany:68 g
-
w tym cukry:2,2 g
-
Błonnik:4,0 g
-
Białko:12 g
-
Sól:0 g
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez dodatku cukru
Opis
Ekologiczny makaron z płaskurki Alce Nero. Produkt wysokiej jakości BIO.
Makaron z płaskurki gniazda tagliatelle Alce Nero jest wytwarzany wyłącznie z organicznego orkiszu odmiany Tritcum Dicoccum, uprawianego we Włoszech. Organiczny makaron z płaskurki Alce Nero ma specjalną gruboziarnistą teksturę, która umożliwia mu przechowywanie i wchłanianie wszelkiego rodzaju sosów, gwarantując jakość i pyszne dania.
Makaron z płaskurki gniazda tagliatelle Alce Nero jest wytwarzany wyłącznie z organicznego orkiszu odmiany Tritcum Dicoccum, uprawianego we Włoszech. Organiczny makaron z płaskurki Alce Nero ma specjalną gruboziarnistą teksturę, która umożliwia mu przechowywanie i wchłanianie wszelkiego rodzaju sosów, gwarantując jakość i pyszne dania.
Opakowanie tego makaronu Alce Nero jest wykonane z papieru, bez użycia plastiku. Do drukowania i zamykania opakowania użyto wyłącznie farb i klejów na bazie wody, bez żadnych składników chemicznych. Opakowanie nadaje się do recyklingu i może być utylizowane w formie papierowej.
sposób użycia
Przygotowanie: Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 min.
Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Składniki
Składniki: mąka z pszenicy płaskurki*, woda
*certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze
Składniki aktywne:
-
Wartość energetyczna:1445 kJ / 344 kcal
-
Tłuszcz:1,8 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3 g
-
Węglowodany:68 g
-
w tym cukry:2,2 g
-
Błonnik:4,0 g
-
Białko:12 g
-
Sól:0 g
Cechy produktu
Pojemność:
250 G
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez soi
Bez dodatku cukru
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.