• Bestseller

BIO Mąka żytnia razowa na żurek Babalscy 500 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 35 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5905198000113

Najważniejsze cechy:

  • Doskonała do wyrobu zaczynu na żurek.
  • Nadaje zupie wyjątkowego smaku.
  • Produkt rolnictwa ekologicznego.
  • Masa netto: 500 g.
7,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Kupując ten produkt, zyskasz 1 punkt.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5905198000113

Najważniejsze cechy:

  • Doskonała do wyrobu zaczynu na żurek.
  • Nadaje zupie wyjątkowego smaku.
  • Produkt rolnictwa ekologicznego.
  • Masa netto: 500 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO Mąka żytnia razowa na żurek Babalscy 500 g

Mąka żytnia na żurek powstała z bardzo dobrze zmielonego ziarna żyta, jest drobno mielona, doskonała do wyrobu zaczynu na żurek, jako dodatek do chleba, czy do przygotowania makaronu.
Produkty z żyta zawierają dużo białka, są też bogate w aminokwasy, nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B, E, PP, żelazo, wapń i potas. Produkty z żyta wzmacniają kości i zęby (duża zawartość fosforu, dodają też siły i budują mięśnie.
Żurek to jedna z charakterystycznych zup dostępna w naszym tradycyjnym menu. Kluczowa potrawa wielkanocna równie chętnie jest przygotowywana na co dzień, stanowiąc wyrazistą propozycję dania obiadowego. Aby zupa miała wyjątkowy smak, warto przygotować ją, wykorzystując zakwas na żurek z mąki żytniej 1850.
Dzięki temu, że ziarno jest wyjątkowo drobno zmielone, idealnie nadaje się do przygotowania domowego zakwasu. Zakwas na żurek z mąki żytniej 1850 jest bardzo aromatyczny i posiada odpowiednią konsystencję, dzięki której przygotowanie zupy o tradycyjnym smaku jest proste.
Składniki: BIO mąka żytnia typ: 1850
Produkt rolnictwa ekologicznego.

Składniki aktywne:

  • Wartości odżywcze w 100 g
  • Wartość energetyczna:
    1392,24 kJ / 329,48 kcal
  • Tłuszcz:
    1,28 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,18 g
  • Węglowodany:
    66,85 g
  • w tym cukry:
    7,53 g
  • Błonnik:
    12,9 g
  • Białko:
    6,19 g
  • Sól:
    0,1 g
Pojemność:
500 G
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru
Opis

BIO Mąka żytnia razowa na żurek Babalscy 500 g

Mąka żytnia na żurek powstała z bardzo dobrze zmielonego ziarna żyta, jest drobno mielona, doskonała do wyrobu zaczynu na żurek, jako dodatek do chleba, czy do przygotowania makaronu.
Produkty z żyta zawierają dużo białka, są też bogate w aminokwasy, nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B, E, PP, żelazo, wapń i potas. Produkty z żyta wzmacniają kości i zęby (duża zawartość fosforu, dodają też siły i budują mięśnie.
Żurek to jedna z charakterystycznych zup dostępna w naszym tradycyjnym menu. Kluczowa potrawa wielkanocna równie chętnie jest przygotowywana na co dzień, stanowiąc wyrazistą propozycję dania obiadowego. Aby zupa miała wyjątkowy smak, warto przygotować ją, wykorzystując zakwas na żurek z mąki żytniej 1850.
Dzięki temu, że ziarno jest wyjątkowo drobno zmielone, idealnie nadaje się do przygotowania domowego zakwasu. Zakwas na żurek z mąki żytniej 1850 jest bardzo aromatyczny i posiada odpowiednią konsystencję, dzięki której przygotowanie zupy o tradycyjnym smaku jest proste.
Składniki: BIO mąka żytnia typ: 1850
Produkt rolnictwa ekologicznego.

Składniki aktywne:

  • Wartości odżywcze w 100 g
  • Wartość energetyczna:
    1392,24 kJ / 329,48 kcal
  • Tłuszcz:
    1,28 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    0,18 g
  • Węglowodany:
    66,85 g
  • w tym cukry:
    7,53 g
  • Błonnik:
    12,9 g
  • Białko:
    6,19 g
  • Sól:
    0,1 g
Pojemność:
500 G
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...