BIO Makaron razowy pszenny nitka Babalscy 400 g
- Bestseller
BIO Mąka pszenna razowa 2000 Babalscy 1 kg
Najważniejsze cechy:
- BIO Mąka pszenna razowa typ: 2000.
- Produkt rolnictwa ekologicznego.
- Powszechne zastosowanie.
- Masa netto: 1 kg.
Najważniejsze cechy:
- BIO Mąka pszenna razowa typ: 2000.
- Produkt rolnictwa ekologicznego.
- Powszechne zastosowanie.
- Masa netto: 1 kg.
Opis
BIO Mąka pszenna razowa 2000 Babalscy 1 kg
Dania z mąki pszennej BIO
Mąkę pszenną razową można znaleźć chyba w każdej kuchni. Jej zastosowanie jest bardzo powszechne, najlepiej sprawdza się jako składnik makaronów, wyrobów cukierniczych, chleba, naleśników i gofrów. Dobrze jednak zadbać o źródło jej pochodzenia. Najbardziej wartościowa jest ta, która pochodzi z ekologicznych upraw, wtedy mamy pewność, że dajemy sobie to, co najlepsze.
Właściwości mąki pszennej BIO
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g
-
Wartość energetyczna:1320 kJ/330 kcal
-
Tłuszcz:1,2 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3 g
-
Węglowodany:70,1 g
-
w tym cukry:2,0 g
-
Błonnik:9,5 g
-
Białko:9,2 g
-
Sód:0,01 g
BIO Mąka pszenna razowa 2000 Babalscy 1 kg
Dania z mąki pszennej BIO
Mąkę pszenną razową można znaleźć chyba w każdej kuchni. Jej zastosowanie jest bardzo powszechne, najlepiej sprawdza się jako składnik makaronów, wyrobów cukierniczych, chleba, naleśników i gofrów. Dobrze jednak zadbać o źródło jej pochodzenia. Najbardziej wartościowa jest ta, która pochodzi z ekologicznych upraw, wtedy mamy pewność, że dajemy sobie to, co najlepsze.
Właściwości mąki pszennej BIO
Składniki aktywne:
-
Wartość odżywcza w 100 g
-
Wartość energetyczna:1320 kJ/330 kcal
-
Tłuszcz:1,2 g
-
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,3 g
-
Węglowodany:70,1 g
-
w tym cukry:2,0 g
-
Błonnik:9,5 g
-
Białko:9,2 g
-
Sód:0,01 g