• Obecnie brak na stanie
  • Bestseller

BIO Mąka jaglana Babalscy 500 g

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 28 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5905198000762

Najważniejsze cechy:

  • Źródło białka, witamin i soli mineralnych.
  • Może służyć jako dodatek do innych mąk.
  • Masa netto: 500 g.
11,99 zł
Powiadom o dostępności
Kupując ten produkt, zyskasz 2 punkty.

Pamiętaj, aby przystąpić do programu lojalnościowego, należy być zalogowanym użytkownikiem!

Dostępnosć
Obecnie brak na stanie
Producent
Kod producenta
5905198000762

Najważniejsze cechy:

  • Źródło białka, witamin i soli mineralnych.
  • Może służyć jako dodatek do innych mąk.
  • Masa netto: 500 g.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

BIO Mąka jaglana Babalscy 500 g

Ekologiczna mąka z kaszy jaglanej, powstała ze zmielenia obłuszczonego ziarna prosa (zmielona kasza jaglana).
Ziarno prosa jest jednym z najdłużej znanych ludzkości zbóż. Początki jego uprawy sięgają starożytnych Chin, gdzie już 7000 lat temu było tak istotnym składnikiem pożywienia, że czczono proso jako roślinę świętą.
Mąka z prosa jest cennym źródłem białka, witamin (szczególnie z grupy B) i soli mineralnych (przede wszystkim wapnia, żelaza, potasu, krzemu i magnezu), ziarno prosa nie zawiera glutenu.
Mąkę tą można wykorzystać jako dodatek do innych mąk w wypiekach pieczywa, ciast, ciastek, naleśników itp.
Składniki: BIO Mąka jaglana.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Pojemność:
500 G
Składniki:
Mąka jaglana
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

BIO Mąka jaglana Babalscy 500 g

Ekologiczna mąka z kaszy jaglanej, powstała ze zmielenia obłuszczonego ziarna prosa (zmielona kasza jaglana).
Ziarno prosa jest jednym z najdłużej znanych ludzkości zbóż. Początki jego uprawy sięgają starożytnych Chin, gdzie już 7000 lat temu było tak istotnym składnikiem pożywienia, że czczono proso jako roślinę świętą.
Mąka z prosa jest cennym źródłem białka, witamin (szczególnie z grupy B) i soli mineralnych (przede wszystkim wapnia, żelaza, potasu, krzemu i magnezu), ziarno prosa nie zawiera glutenu.
Mąkę tą można wykorzystać jako dodatek do innych mąk w wypiekach pieczywa, ciast, ciastek, naleśników itp.
Składniki: BIO Mąka jaglana.
Produkt rolnictwa ekologicznego.
Pojemność:
500 G
Składniki:
Mąka jaglana
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...