Ostropest mielony Targroch - 1000g
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Ryż Jaśminowy Targroch - 1kg
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 16 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Delikatny smak.
- Dobrze łączy się z owocami, śmietaną, mięsem oraz warzywami.
- Charakterystyczne długie ziarna o idealnie białej barwie.
12,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Delikatny smak.
- Dobrze łączy się z owocami, śmietaną, mięsem oraz warzywami.
- Charakterystyczne długie ziarna o idealnie białej barwie.
Opis
Ryż Jaśminowy Targroch - 1kg
Ryż jaśminowy producenta Targroch znalazł swoje zastosowanie w różnego rodzaju potrawach wytrawnych oraz słodkich. Kucharze doceniają jego delikatny smak, który równie dobrze łączy się z owocami czy śmietaną, jak i mięsem oraz warzywami. Choć najczęściej ryż jaśminowy przygotowywany jest w daniach azjatyckich, to jednak wielbiciele gotowania mogą go wykorzystywać do wielu kuchennych eksperymentów. Ryż jaśminowy ma charakterystyczne długie ziarna o idealnie białej barwie. Jego produkcja odbywa się w Kambodży i to stamtąd produkt dociera do Polski.
Gotowanie ryżu jaśminowego jest bardzo łatwe. Wystarczy wykonywać poniższą instrukcję krok po kroku:
-
- dowolną porcję ryżu dokładnie opłukać pod bieżącą wodą;
-
- opłukany ryż przełożyć do wcześniej przygotowanego garnka;
-
- ryż zalać wodą w stosunku 1:2;
-
- gotować na małym ogniu przez ok. 15 minut;
-
- po ugotowaniu garnek odstawić na ok. 10 minut, pozostawiając ryż pod przykryciem.
Skład
100% ryż jaśminowy.Ostrzeżenia i informacja alergenna
Informacje o alergenach W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Pojemność:
1 KG
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Opis
Ryż Jaśminowy Targroch - 1kg
Ryż jaśminowy producenta Targroch znalazł swoje zastosowanie w różnego rodzaju potrawach wytrawnych oraz słodkich. Kucharze doceniają jego delikatny smak, który równie dobrze łączy się z owocami czy śmietaną, jak i mięsem oraz warzywami. Choć najczęściej ryż jaśminowy przygotowywany jest w daniach azjatyckich, to jednak wielbiciele gotowania mogą go wykorzystywać do wielu kuchennych eksperymentów. Ryż jaśminowy ma charakterystyczne długie ziarna o idealnie białej barwie. Jego produkcja odbywa się w Kambodży i to stamtąd produkt dociera do Polski.
sposób użycia
Gotowanie ryżu jaśminowego jest bardzo łatwe. Wystarczy wykonywać poniższą instrukcję krok po kroku:
-
- dowolną porcję ryżu dokładnie opłukać pod bieżącą wodą;
-
- opłukany ryż przełożyć do wcześniej przygotowanego garnka;
-
- ryż zalać wodą w stosunku 1:2;
-
- gotować na małym ogniu przez ok. 15 minut;
-
- po ugotowaniu garnek odstawić na ok. 10 minut, pozostawiając ryż pod przykryciem.
Składniki
Skład
100% ryż jaśminowy.
Alergeny
Ostrzeżenia i informacja alergenna
Informacje o alergenach W zakładzie pakowane są również: sezam, migdały, produkty zawierające gluten, różne orzechy. Pomimo dołożenia wszelkich starań nie można w 100 % wykluczyć wystąpienia w produkcie tych surowców.
Cechy produktu
Pojemność:
1 KG
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Dieta:
Dieta wegańska
Dieta wegetariańska
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.