OffToxic 200mg/6g Narum 30 kaps
Do darmowej dostawy brakuje Ci:
250,00 zł
- Bestseller
Jogurt Matsun Narum - 5 g
Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych
Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 11 sztuk tego produktu.
Najważniejsze cechy:
- Dzięki rozszczepieniu białek z mleka na mniejsze łańcuchy, produkt jest przyswajany przez organizm lepiej niż mleko.
- Jogurt Matsun to ormiański tradycyjny produkt.
- Masa netto: 5 g
38,90 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Najważniejsze cechy:
- Dzięki rozszczepieniu białek z mleka na mniejsze łańcuchy, produkt jest przyswajany przez organizm lepiej niż mleko.
- Jogurt Matsun to ormiański tradycyjny produkt.
- Masa netto: 5 g
Opis
Jogurt Matsun Narum - 5 g
Narum Jogurt Matsun to mleczny produkt sfermentowany przez Lactobacterium mazuni „Karine”. W wyniku procesu fermentacji kwasu mlekowego dochodzi do rozszczepienia białek z mleka na mniejsze łańcuchy, dlatego produkt jest przyswajany przez organizm lepiej niż mleko. Jogurt Matsun jest to ormiański tradycyjny produkt używany do robienia wielu potraw, jak naleśniki, ciasto na pierogi, sosy, zupy, desery, napoje czy pieczywo. Masa netto: 5g
Sposób przygotowania
- Ważnym warunkiem przygotowania produktu wysokiej jakości są czyste naczynia. Wszystkie naczynia do przygotowania jogurtu należy wyparzyć w gorącej wodzie lub w piekarniku.
- 1L mleka gotować przez kilka minut i schłodzić do 38-42°C.
- Rozpuścić zawartość jednej saszetki w 50 ml ciepłej wody lub mleka (34-35°C) i dodać do pozostałego mleka. Dobrze wymieszać.
- Rozlać do pojemników w celu dojrzewania:
- Użyć jogurtownicy. Wlać gotowy produkt do pojemników na jogurt i pozostawić włączone na 5-12 godzin. Po tym czasie wyłożyć słoiki z jogurtem i włożyć do lodówki. Produkt będzie gotowy po schłodzeniu lub
- Umieścić mieszaninę mleka z zaczynem w szklanym słoju (1 litr) i zapewnić stałą temperaturę 38-42°C (owinięte w ręcznik, koc itp.). Czas przebywania wynosi 6-12 godzin. Po tym czasie włożyć szklany słoik do lodówki. Produkt będzie gotowy po schłodzeniu.
Uwaga produkt boi się przegrzania powyżej 42 C, zwróć uwagę na temperaturę grzania jogurtownicy.
Warunki przechowywania
Zakwaska powinna być przechowywana w suchym, ciemnym miejscu w temperaturze nie wyższej niż + 8°C. Technologia opakowania oraz specjalny proces produkcji gwarantuje zachowanie żywotności bakterii probiotycznych oraz ich odpowiedniej dawki w trakcie transportu poza warunkami chłodniczymi. Okres przydatności do zużycia: 2 lata
Skład - Narum Jogurt Matsun
Jedno opakowanie zawiera 5 jednostek suchego fermentu w celu przygotowania pięciu porcji jogurtu z 1 litra mleka każda.
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.
Pojemność:
5g
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez glutenu
Opis
Jogurt Matsun Narum - 5 g
Narum Jogurt Matsun to mleczny produkt sfermentowany przez Lactobacterium mazuni „Karine”. W wyniku procesu fermentacji kwasu mlekowego dochodzi do rozszczepienia białek z mleka na mniejsze łańcuchy, dlatego produkt jest przyswajany przez organizm lepiej niż mleko. Jogurt Matsun jest to ormiański tradycyjny produkt używany do robienia wielu potraw, jak naleśniki, ciasto na pierogi, sosy, zupy, desery, napoje czy pieczywo. Masa netto: 5g
sposób użycia
Sposób przygotowania
- Ważnym warunkiem przygotowania produktu wysokiej jakości są czyste naczynia. Wszystkie naczynia do przygotowania jogurtu należy wyparzyć w gorącej wodzie lub w piekarniku.
- 1L mleka gotować przez kilka minut i schłodzić do 38-42°C.
- Rozpuścić zawartość jednej saszetki w 50 ml ciepłej wody lub mleka (34-35°C) i dodać do pozostałego mleka. Dobrze wymieszać.
- Rozlać do pojemników w celu dojrzewania:
- Użyć jogurtownicy. Wlać gotowy produkt do pojemników na jogurt i pozostawić włączone na 5-12 godzin. Po tym czasie wyłożyć słoiki z jogurtem i włożyć do lodówki. Produkt będzie gotowy po schłodzeniu lub
- Umieścić mieszaninę mleka z zaczynem w szklanym słoju (1 litr) i zapewnić stałą temperaturę 38-42°C (owinięte w ręcznik, koc itp.). Czas przebywania wynosi 6-12 godzin. Po tym czasie włożyć szklany słoik do lodówki. Produkt będzie gotowy po schłodzeniu.
Uwaga produkt boi się przegrzania powyżej 42 C, zwróć uwagę na temperaturę grzania jogurtownicy.
Warunki przechowywania
Zakwaska powinna być przechowywana w suchym, ciemnym miejscu w temperaturze nie wyższej niż + 8°C. Technologia opakowania oraz specjalny proces produkcji gwarantuje zachowanie żywotności bakterii probiotycznych oraz ich odpowiedniej dawki w trakcie transportu poza warunkami chłodniczymi. Okres przydatności do zużycia: 2 lata
Składniki
Skład - Narum Jogurt Matsun
Jedno opakowanie zawiera 5 jednostek suchego fermentu w celu przygotowania pięciu porcji jogurtu z 1 litra mleka każda.
Informacje
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Zróżnicowany sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Warunki przechowywania:
Przechowywać w temperaturze pokojowe w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed promieniami słonecznymi. Przechowywać w suchym miejscu.
Cechy produktu
Pojemność:
5g
Cechy dodatkowe:
Bez cukru
Bez laktozy
Dla wegan
Dla wegetarian
Bez glutenu
Inne produkty z serii
Inne produkty z kategorii
Opinie użytkowników
Na razie nie dodano żadnej recenzji.