• Bestseller

Ciasteczko proteinowe żurawina-wanilia bezglutenowe 50 g Frank&Oli

Ten produkt nie posiada jeszcze opinii.
Usuń z ulubionych Dodaj do ulubionych
Nasi klienci kupili już 8 sztuk tego produktu.
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5900316552192

Najważniejsze cechy:

  • Bezglutenowe ciasteczko proteinowe.
  • Wzbogacone błonnikiem z cykorii.
  • Idealne dla osób, które nie mogą spożywać glutenu.
3,99 zł
Wysyłka w ciągu 24h
Dostępnosć
W magazynie
Producent
Kod producenta
5900316552192

Najważniejsze cechy:

  • Bezglutenowe ciasteczko proteinowe.
  • Wzbogacone błonnikiem z cykorii.
  • Idealne dla osób, które nie mogą spożywać glutenu.
Koszty wysyłki od 14 zł. Sprawdź
Dostawa: 2 dni robocze. Sprawdź
Zapytaj o produkt: +48 884 734 844.

Opis

Ciasteczko proteinowe żurawina-wanilia bezglutenowe 50 g Frank&Oli
Bezglutenowe ciastko proteinowe marki Frank&Oli. Pyszne połączenie żurawiny i wanilii. Ciasteczko zostało wzbogacone błonnikiem z cykorii. Jest idealne dla wegan i osób będących na dietach bezglutenowych i chorujących na celiakię. To przekąska, która warto mieć pod ręką, gdy dopada nas głód wrażeń!

Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Składniki: Pasta z orzechów arachidowych 40%, błonnik z korzenia cykorii, białko grochowe 15%, żurawina 8% (żurawina suszona koncentrat soku jabłkowego, olej słonecznikowy), rodzynki 8% (rodzynki suszone), bezglutenowe płatki owsiane, naturalny aromat waniliowy 2%, sól himalajska.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać orzechy, sezam, orzeszki ziemne.

Składniki aktywne:

  • Wartości odżywcze w 100 g:
  • Wartość energetyczn:
    1763 kJ / 424 kcal
  • Tłuszcz:
    22 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    2,9 g
  • Węglowodany:
    26 g
  • w tym cukry:
    18 g
  • Błonnik:
    9 g
  • Białko:
    21 g
  • Sól:
    0,7 g
Pojemność:
50 G
Składniki:
Żurawina Sól himalajska różowa Rodzynki
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru
Opis

Ciasteczko proteinowe żurawina-wanilia bezglutenowe 50 g Frank&Oli
Bezglutenowe ciastko proteinowe marki Frank&Oli. Pyszne połączenie żurawiny i wanilii. Ciasteczko zostało wzbogacone błonnikiem z cykorii. Jest idealne dla wegan i osób będących na dietach bezglutenowych i chorujących na celiakię. To przekąska, która warto mieć pod ręką, gdy dopada nas głód wrażeń!

Zalecane warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Składniki: Pasta z orzechów arachidowych 40%, błonnik z korzenia cykorii, białko grochowe 15%, żurawina 8% (żurawina suszona koncentrat soku jabłkowego, olej słonecznikowy), rodzynki 8% (rodzynki suszone), bezglutenowe płatki owsiane, naturalny aromat waniliowy 2%, sól himalajska.

Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać orzechy, sezam, orzeszki ziemne.

Składniki aktywne:

  • Wartości odżywcze w 100 g:
  • Wartość energetyczn:
    1763 kJ / 424 kcal
  • Tłuszcz:
    22 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:
    2,9 g
  • Węglowodany:
    26 g
  • w tym cukry:
    18 g
  • Błonnik:
    9 g
  • Białko:
    21 g
  • Sól:
    0,7 g
Pojemność:
50 G
Składniki:
Żurawina Sól himalajska różowa Rodzynki
Cechy dodatkowe:
Bez laktozy Dla wegan Dla wegetarian Bez soi Bez glutenu Bez dodatku cukru

Opinie

0.0 / 5

Liczba recenzji 0

Opinie

0

0

0

0

0

Opinie użytkowników

Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Loading...